Filtrera med

Pris
15 kr 429 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Grendosa

Grendosa eller grenuttag – kalla det vad du vill – hos oss hittar du billiga grendosor och smarta grenuttag för ditt hem. Vi har traditionella grendosor, kubformade grendosor och även smarta eluttag som du kontrollerar med din telefon. Spara pengar genom att köpa dina grenuttag via nätet!

Smart grendosa

Med en smart grendosa så kan du på ett billigt sätt förvandla dina eluttag till smarthem-komponenter. Kontrollera ditt hems grenuttag direkt från din mobiltelefon med en enkel app. På så vis kan du både sänka dina energikostnader, din energiförbrukning och få mer fritid över.

Billig grendosa

I denna avdelningen så kan du hitta en billig grendosa. Det ska inte behöva kosta skjortan att utrusta ditt hem med funktionella grendosor till riktigt låga pris. Samtidigt så behöver du inte oroa dig för att köpa en grendosa med ”billig” kvalité. Vi har grendosor och grenuttag från alla de mest kända märkena.

USB-grendosa

Skaffa en grendosa som passar ditt hem. Med en USB-grendosa så kan du ansluta alla typer av mobiltelefons-laddare direkt till grendosan, utan att behöva ett kraftaggregat. Samtidigt så har USB-grenuttag dessutom helt vanliga elkontakter, vilket innebär att du kan använda det precis på det sättet som passar dig bäst.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 9 produkter