Filtrera med

Pris
79 kr 269 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Billigt och bra USB minne

Ett bra USB-minne behöver inte vara dyrt. Förbi är den tiden då USB-stickorna rymde några få bilder och dokument. Klumpiga var de också. Du kommer säkert ihåg hur det var. Idag är de så små och smidiga att de snarare är lätta att tappa bort. Fördelen med att minnena blivit så små är naturligtvis att de tar så lite plats. Se till att alltid ha en backup på dina värdefulla bilder och viktiga dokument. Våra snabba USB-minnen är för dig som behöver flytta filer mellan datorer eller jobb och hem. Köp ett bra och billigt USB-minne hos oss idag och dina viktiga filer är säkra.

USB minne 16gb

Ett USB minne 16gb rymmer några tusen bilder eller nästan oändligt många dokument. Det är lätt att ta med sig en USB-sticka, som utan problem får plats i fickan, om du har filer som du vill använda på flera olika enheter. Du kan naturligtvis även använda ett USB minne 16gb som en backup för dina viktigaste dokument och mediafiler.

USB minne 32gb

Satsa på ett USB minne 32gb om 16gb är för lite för dig. Med så gott om utrymme behöver du inte oroa dig för att dina viktiga bilder och dokument inte skulle får plats. Våra snabba USB-stickor finns i flera olika modeller och fabrikat. Skaffa ett billigt USB minne 32gb hos oss och börja spara ner dina viktiga mediafiler och dokument.

Micro USB minne

Vi har även Micro USB minne. Den mycket lilla USB-porten som finns på mobiltelefoner och andra bärbara enheter kallas Micro-uttag. Micro-A-pluggar till Micro-AB-uttag är standardkontakterna för USB-minnen. Det de gör är att du kan ansluta dem till din smartphone och exempelvis föra över bilder. Ett Micro USB minne har som regel även en adapter för att fungera i vanliga USB-uttag. Köpt ett Micro USB minne hos oss idag och spara ner dina viktiga bilder från din telefon med mera.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 7 produkter