Filtrera med

Pris
149 kr 799 kr
Tillverkare:
Anslutningstyp
mer... färre
Frekvensomfång
mer... färre
Färg
mer... färre
Filter

Trådlösa hörlurar

Med dagens trådlösa hörlurar så får du friheten av att slippa krångla med sladdar, samtidigt som bluetooth-överföring nu har blivit så effektiv att du inte tappar någon kvalité över att strömma ljudet till ett par hörlurar. Gör dig själv en tjänst och befria dig från sladdarna - kika runt i vårt breda sortiment av trådlösa hörlurar och headset och hitta det par som passar just dig.

Billiga trådlösa hörlurar

Förr i tiden så var man ofta tvungen att välja mellan bra hörlurar eller trådlösa hörlurar. Detta är inte längre fallet - då trådlösa hörlurar har blivit mycket mer populära under de senaste åren så har de också blivit mycket billigare. Vi kan också pressa våra priser hårdare än våra konkurrenter, då vi är en online-baserad återförsäljare som inte använder oss av samma tilltagna marginaler som fysiska återförsäljare.

Trådlösa gaming-headset

Om man är en seriös gamer så uppskattar man naturligtvis ett riktigt bra headset, som delvis har mikrofon för att kunna chatta, liksom har bra ljud för att kunna uppmärksamma detaljer när man spelar. Med detta i åtanke så har vi tagit in flera olika headset som passar utmärkt för gamers, och uppfyller alla tänkbara kriterier. Självklart är också dessa headset trådlösa, för att vara så smidiga som möjligt.

Bra trådlösa hörlurar

Trots att många förknippar trådlösa hörlurar med hackande uppspelning och dålig ljudkvalité så är detta en förlegad föreställning. Idag så kan trådlösa hörlurar erbjuda precis lika klart och fylligt ljud som deras trådade motsvarigheter - och det är varför vi har kunnat fylla våra lagerhyllor med riktigt kompetenta trådlösa hörlurar, som ger ifrån sig mycket bra ljud.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 31 produkter

Streetz Trådlös Bluetooth-hörlur med micStreetz Trådlös Bluetooth-hörlur med mic
  • Priset!
Streetz bluetooth-hörlur med mikrofon så att de även fungerar som headset. Har en kompakt hopfällbar design och hela 22...
- Trådlösa hörlurar
- Anslut trådlöst med Bluetooth
- Kompakt hopfällbar design
- 22 timmars batteritid
- Fungerar som headset med mikrofon
Rek: 500 kr
299 krPris