Filtrera med

Pris
159 kr 159 kr
Skick
mer... färre
Tillverkare
mer... färre
Filter

Begagnad speldator

För att kunna spela spel behöver du en dator med kapabel processor och grafikkort. Det finns dock en stor mängd spel som funkar utmärkt att spela på en begagnad speldator. De allra senaste grafikkorten är perfekta för att kunna spela AAA-titlar med ultra-grafik men om du spelar lite enklare spel, eller inte måste ha högsta möjliga grafikinställningar kan du komma långt med en begagnad speldator. Billig teknik lagerhåller speldatorer med olika prestanda i olika prisklass. Kolla vilken generation av processor och grafikkort som kommer med datorn och se om den är tillräcklig för spelet du vill spela. 

Begagnad gaming-laptop

Gaming-laptops har på senare år blivit otroligt populära då deras prestanda år för år kommit närmre de stationära datorernas med 45w-processorer från Intel och AMD samt grafikkort som från Nvidia 9xx serien och framåt har varit nära desktop-versionerna i prestanda. Tänk på att också kolla skärmen på datorn du köper. Om den är 60hz och du vill spela bara på den inbyggda skärmen klarar du dig med komponenter som kan leverera ca 60fps i dina spel. Har skärmen högre uppdateringsfrekvens är det bra med högre prestanda för att t.ex kunna få ut 144 fps på din 144hz-skärm. Ytterligare en sak att titta efter är Thunderbolt-port. Även om datorn har ett grafikkort från ett par generationer tillbaka kan du med en Thunderbolt 3-port och en extern GPU enkelt uppgradera med ett bättre grafikkort om behovet uppstår. Det ger mycket större flexibilitet för att behålla din nya men begagnade speldator i flera år. 

Begagnad stationär gaming-dator 

Det klassiska sättet att spela på är helt klart en stationär gaming-dator. En stationär dator har mycket mer plats för strömförsörjning och kylning och är därför idealisk för att kunna ge bra prestanda i spel där snabb action alltid är viktigt. En fördel med att köpa en stationär speldator är att den är mycket enkelt uppgraderingsbar. Du kan lägga till mer eller snabbare RAM, bättre grafikkort, fler hårddiskar eller SSDs och till och med byta processorn om du behöver. Köp en bra grund för en spelmaskin hos Billig Teknik som du kan ha glädje av i många år och uppgradera löpande allt eftersom dina behov och spelen på marknaden utvecklas.