Filtrera med

Pris
299 kr 2999 kr
Skick:
mer... färre
Bildyta
mer... färre
Upplösning
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Datorskärm 15” till 24”

Lagom stora datorskärmar för kontor och hem. Våra LED-skärmar är perfekta för dig som vill ha den bästa datorskärmen, i litet format. Vi har bra datorskärmar från HP, Samsung och Dell till otroligt låga priser. Jämför olika modeller för att hitta den bästa datorskärmen för just dina behov. Bland våra billiga datorskärmar finns dem skarpaste modellerna, och vi har även IPS-skärmar för dig som gillar det. Glöm inte att också kolla in våra billiga begagnade datorskärmar!

Billig datorskärm 15” till 24”

Vi har sett till att fylla denna avdelning med gott om bra, billiga datorskärmar. Allt eftersom full HD har blivit den nya standarden så har datorskärmar sjunkit i pris. Detta är delvis varför vi kan erbjuda billiga datorskärmar mellan 15 och 24 tum. På så vis kan du få tag i en högupplöst datorskärm med gott om skärmyta utan att spräcka budgeten.

Snygg datorskärm 15” till 24”

Den som söker efter en modern datorskärm vill naturligtvis inte bara ha en bra skärm, utan dessutom en snygg sådan. Detta innebär smala ramar - så kallade bezels - och en livfull, djup display. Ta tillfället i akt och skaffa en riktigt snygg monitor redan nu. Alla de stilrena alternativ vi har i vårt sortiment är dessutom naturligtvis mycket konkurrensmässigt prissatta.

Välvd monitor

Vi har i vårt breda utbud sett till att sammanställa alla tänkbara typer av datorskärmar. Detta innefattar exempelvis IPS-, LED- och HD-skärmar. Det senaste nytillskottet bland datorskärmar är dock snarare av en annan karaktär - välvda bildskärmar. För den som är ute efter en välvd monitor har vi många alternativ. Få en mer fördjupande spelupplevelse genom en välvd monitor.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 25 produkter

HP E23 G4 FHD 23" LED-skärm med IPS-panel (beg utan fot - kan köpas separat)
  • Priset!
Begagnad utan monitorfot - fot kan köpas separat! 23-tums bildskärm med Full HD-upplösning och både analoga och digitala...
- 15 - 24" Datorskärm
- 23-tums skärm
- Full HD 1920x1080
- IPS-panel
- DisplayPort-, HDMI- och VGA-anslutning
Nypris: 2 200 kr
899 krPris