Logitech

Logitech är en erkänd tillverkare av datortillbehör, som funnits med i gemet sedan tidernas begynnelse. Även idag så är Logitech i teknologisk framkant, när det kommer till exempelvis trådlösa datortillbehör som datormus och tangentbord eller exempelvis maffiga ljudsystem, högtalare och mycket mycket mer. När man handlar från Logitech kan man känna sig säker på att man får tag i produkter av riktigt riktigt god kvalitet till ett vettigt pris. Välj och vraka bland alla de Logitech-produkter vi har i vårt breda sortiment!

Logitech datormus och tangentbord

För dig som vill spela eller bara behöver några riktigt sjysta datortillbehör till kontoret som ett trådlöst tangentbord och mus så är Logitech ett bra alternativ för dig. Logitech ligger i framkant med sina datortillbehör och de ansluts med en mini usb-dongel eller Bluetooth. Logitech använder sig av material av högsta kvalitet och har en vacker design.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 14 produkter

Logitech MK650 trådlöst tangentbord och mus med Logi Bolt och BluetoothLogitech MK650 trådlöst tangentbord och mus med Logi Bolt och Bluetooth
    Mycket prisvärt set med ett högkvalitativt och bekvämt trådlöst tangentbord och en precis trådlös mus som båda...
    - Logitech
    - Prisvärt set med mus och tangentbord
    - 5-knappars mus
    - 4000 dpi
    - Anslut trådlöst med Bolt eller Bluetooth
    Rek: 1 200 kr
    899 krPris