Filtrera med

Pris
69 kr 799 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Filter

On ear hörlurar

On ear hörlurar är, precis som namnet antyder, hörlurar som sitter ovanpå örat – varken i eller runt det. De går över hjässan med den sammankopplande huvud-bygeln. Med vadderade sidor kring själva högtalarna är de alltid tillräckligt bekväma för att användas under en längre tid. Passform är verkligen ett viktigt. Detta är anledningen till varför de även har blivit kända som studio- och DJ-högtalare. Kombinationen mellan komfort och riktigt bra ljud blir helt enkelt oslagbar. Och när det kommer till ren och skär musikupplevelse är dessa hörlurar verkligen svåra att slå. Högtalarna stänger ute omgivningen på ett väldigt naturligt sätt som samtidigt bibehåller själva ljudupplevelsen. Detta genom att skapa en egen liten luftsfär där ljudvågorna kan uppfattas av örat på ett klart och tydligt sätt.

Trådlösa on ear hörlurar

På grund av konstruktionen går det även att få trådlösa on ear hörlurar. De är helt enkelt tillräckligt stora för att kunna husera en trådlös sändare utan att för den delen påverka bekvämlighet eller själva högtalarfunktionen. Och väljer du trådlösa on ear hörlurar så slipper du så klart bestyret med en kabel som hänger och dinglar. Det är väldigt praktiskt, framförallt när du utövar sport och vill undvika att fastna i kabeln. Du kan även ha din ljudspelare en bit ifrån och ändå ha ljud i dina hörlurar. Det viktiga är att man ser till att den trådlösa tekniken faktiskt stöds av den enhet som man tänker använda hörlurarna med. Turligt nog finns många standardiserade lösningar som går att använda i de flesta sammanhang.

Bluetooth hörlurar on ear

Att välja Bluetooth hörlurar on ear är ett bra val av flera anledningar. Det är faktiskt inte särskilt ovanligt att hörlursuttagen på mobiltelefoner, surfplattor, laptops och så vidare börjar glappa. Med Bluetooth behöver du aldrig oroa sig för varken omständliga kablar eller trasiga anslutningskontakter. På så sätt blir Bluetooth hörlurar on ear ett tryggt val för hörlurar som kommer göra nytta under lång tid framöver.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 23 produkter

KitSound Mössa med inbyggda hörlurar
  • På rea!
  SUPER KAMPANJ! Håll dig varm om öronen när du lyssnar på musik med denna snygga mössa från KitSound som har inbyggda...
  - Värmande mössa med inbyggda hörlurar
  - Lyssna på musik i mössan
  - Ansluts med 3,5 milllimeters ljudkabel
  - Kompatibel med de flesta telefoner
  Rek: 350 kr
  99 krPris
  Fourze gamingheadsetFourze gamingheadset
    Bekvämt headset med sköna kåpor som håller oväsendet runt omkring dig borta när du spelar! Headsetet ansluts med 3,5...
    Rek: 550 kr
    399 kr299 krVanligt pris-100 kr offPris
    Streetz hörlurar med mikrofonStreetz hörlurar med mikrofon
     • På rea!
     Bekvämt vikbart headset perfekt för Zoommöte eller löpturen! Headsetet är praktiskt hopfällbart och tar liten plats när...
     - Ett bekvämt headset med slutna kåpor
     - Vikbart
     - Headsetfunktion som fungerar med iPhone
     - Finns i flera olika färger!
     Rek: 250 kr
     229 krPris