Filtrera med

Pris
19 kr 529 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Tangentbord

Här hittar du våra billiga tangentbord! Vi har alla tänkbara modeller – tangentbord med inbyggd musplatta, ergonomiskt tangentbord, gaming-tangentbord, trådlösa tangentbord, bakgrundsbelyst tangentbord, och mycket mer! Våra mekaniska tangentbord med bakgrundsbelysning är perfekta för dig som vill ha ett snyggt speltangentbord. Spara pengar genom att köpa ditt tangentbord online. Jämför olika modeller för att hitta det bästa tangentbordet för dina behov!

Gaming-tangentbord

Den som är ute efter ett gaming-tangentbord vet ofta precis vad för funktioner detta bör inkludera. Vi vet detta, och har därför sammanställt många olika alternativ för bra och billiga gaming-tangentbord. Det innefattar tangentbord som erbjuds med RGB-bakgrundsbelysning, anti-ghosting och mekaniska knappar. Samtidigt har många av gaming-tangentborden många funktionsknappar, som kan användas i olika spel.

Billigt tangentbord

Trots att ett tangentbord inte ska behöva vara dyrt så är de ofta det. Men genom oss kan du faktiskt få tag i ett riktigt billigt tangentbord! Dessutom har vi många olika typer av tangentbord, så att du kan hitta ett som passar just dig. Detta är sant oavsett om du är ute efter ett trådat tangentbord, ett trådlöst tangentbord, ett gaming-tangentbord eller ett mekaniskt tangent.

Snyggt tangentbord

Som om det inte var nog med att ha billiga och riktigt bra tangentbord så har vi dessutom sett till att ha ett brett urval av snygga tangentbord. Med coola gaming-tangentbord med RBG-belysning kan du bygga det ultimata gaming-rigget. Vi har också olika tangentbord som passar med alla olika typer av datorer - exempelvis stilrena aluminiumtangentbord som passar bra ihop med en iMac.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 33 produkter