Filtrera med

Pris
29 kr 1599 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Köpa processor

Att köpa processor väcker ofta många frågor. Bör jag satsa på AMD? Bör jag köpa INTEL? Vilken processorserie är bäst? För några år sedan var det kanske svårare att köpa processor, men nu har Intels Core i-serie blivit i det närmaste standard. Det betyder såklart inte att de är de enda lämpliga processorerna, men de är definitivt ett säkert kort. Vad du än väljer, är regelbundna processorbyten enkla sätt att hålla sin dator uppdaterad och lämpad för de krav som modern programvara ställer.

Processor dator

En processor i dator är helt enkelt själva hjärnan. Den sköter alla grundläggande beräkningar och ser till att saker och ting blir som förväntat. Även om grafikkort har kommit att svara för en stor del av den datorkraft som krävs för grafikintensiva spel, är det fortfarande centralprocessorn som är avgörande för datorns funktion. Därför är en kraftfull processor i dator viktigt för att datorn inte ska kännas seg, slö eller helt enkelt bli omodern. Och genom att se till att ha en bra processor så slipper man ofta köpa en ny dator lika regelbundet. Turligt nog är processorer nu för tiden billigare än någonsin tidigare.

Byta processor

Man kanske kan tänka sig att det är svårt att byta processor. Men ska sanningen fram är det faktiskt väldigt enkelt. Detta beror på att anslutningarna är standardiserade och anpassade för ändamålet. Att byta processor är därför egentligen inte svårare än att byta en glödlampa eller en säkring. Ofta handlar det bara om vana och rutin. Viktigast är att du ser till att hela tiden ha en processor som är lämplig för de allt mer intensiva spelen och programmen som dyker upp på marknaden. Gör din dator en tjänst och byt till en modern, aktuell och lämplig processor. Och gör det så ofta som nödvändigt.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 3 produkter