Filtrera med

Kategorier:
mer... färre
Pris
199 kr 2499 kr
Tillverkare:
Anslutningstyp
mer... färre
Filter

Högtalare

Inget hem är komplett utan bra ljud. Här finner du allt från billiga och kraftfulla högtalare till ditt hemmabiosystem till smidiga multiroom-högtalare. En trådlös soundbar kan ge helt nytt liv till din tv-upplevelse. Söker du något ännu kraftfullare så kan ett 5:1 hemmabiosystem vara perfekt. Du kan dessutom hitta subwoofers, bluetooth-mottagare och bilhögtalare.

Trådlös soundbar

Söker man något prisvärt för sitt vardagsrum behöver det inte vara svårare än att köpa en bra soundbar. Här kan du hitta en billig trådlös soundbar med bluetooth och tillhörande subwoofer till lågt pris, perfekt för förfesten och tv-upplevelsen! Med en bra multiroom-lösning kan du också fylla hela hemmet med din musik.

Komplett hemmabiosystem

För en optimal filmupplevelse krävs det inte bara en bra tv, det krävs också ett bra ljud. Ett komplett hemmabiosystem är en bra investering för ett komplett hem. Här kan du dessutom hitta lösningar med tillhörande Blu-ray-spelare och stöd för 3D. Bra surroundljud skapar känslan av att vara mitt i händelsernas centrum och du kan då få den fulla upplevelsen.

Bilhögtalare

Bra ljud borde inte vara reserverat för hemmet, med bra bilhögtalare kan du ta med dig din musik på vägen utan att missa en ton. Vi erbjuder billiga bilhögtalare med kraftig bas och naturlig ljudbild. Förhöj din musikupplevelse nu!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 3 produkter

Väggfäste för SONOS ONE/ONE SL/PLAY:1Väggfäste för SONOS ONE/ONE SL/PLAY:1
  Snyggt designat väggfäste för SONOS ONE/ONE SL/PLAY:1 från Flexson.
  - Högtalare
  - Väggmontering för Sonos One och Play:1
  - Har en unik lutningsmekanism
  - Kan vändas för att hålla Sonos One och Play upp och ner
  - Precisionkonstruerad. Snabb och lätt att fästa och justera
  Rek: 500 kr
  359 krPris