Filtrera med

Pris
749 kr 1099 kr
Sidor per minut
mer... färre
Utskriftskvalitet
mer... färre
Tid till första utskrift
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Multifunktionsskrivare

Även om de flesta skrivare idag har någon typ av kopierings- eller scanningsmöjligheter så kan man ibland behöva en skrivare som varit specifikt utvecklad för att vara en smidig allround-lösning - en sk multifunktionsskrivare. En multifunktionsskrivare fungerar lika bra i hemmet som den gör på kontoret, och erbjuder kompromisslös funktionalitet oavsett vad det är du behöver göra.

Trådlös färgskrivare

Vi kan erbjuda ett brett utbud av sk ”multifunktionsskrivare” från alla de ledande tillverkarna, såsom HP, Epson, Samsung och Canon. Med en trådlös multifunktionsskrivare så kan du skriva ut från där du sitter, oavsett om du vill skriva ut ett dokument från datorn, telefonen eller surfplattan, och du behöver inte leta efter USB-kablar eller installera drivrutiner för kablar på din dator.

Allt-i-ett-skrivare

Med en allt-i-ett-skrivare, eller en multifunktionsskrivare, så kan du göra allt från att skriva ut dokument, scanna, kopiera (och i vissa fall till och med faxa, om du känner dig riktigt analog!). Då vi erbjuder både laserskrivare och bläckskrivare så kan du hitta något som passar just dig, oavsett om det är en toppmodell för kontoret eller ett riktigt prisvärt alternativ att ha i hemmet.

Fotoskrivare

De multifunktionsskrivare som vi erbjuder kan användas både för att skriva ut pappersdokument, liksom för utskrifter av fotografier. Även om alla skrivare kan skriva ut fotografier utan större problem, så har vi i vårt sortiment ett antal riktigt kompetenta fotoskrivare. Med en multifunktionsskrivare som kan ge dig blanka utskrivna fotografier av labbkvalitet så kommer du aldrig behöva framkalla bilder igen!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 5 produkter