Filtrera med

Pris
799 kr 799 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Datorchassi

Ett snyggt datorchassi är ett måste om du ska bygga en dator eller om du vill renovera din nuvarande. Hos oss hittar du chassin från flera olika märken och i olika design. Vi har något för dig om du ska bygga din egen PC för gaming eller för exempelvis kontorsjobb. Vi har chassit oavsett om du föredrar ett häftigt och lysande gaming chassi eller ett neutralt chassi till kontoret. Vårt stora urval garanterar något i alla prisklasser för dig som vill bygga en egen dator.

Skillnad på datorlåda och chassi

En datorlåda är till skillnad från ett chassi hela datorn, den del av en PC som innehåller alla viktiga saker som processor, hårddisk och internminne. Det är vad vi i vardagligt tal kallar för dator. Ett chassi är bara själva lådan, skalet som omsluter det som finns inne i datorn. Bland datorchassi finns det liggande varianter och de som är stående, så kallade ”torn”. Nu vet du hur du ska skilja på en datorlåda och ett chassi.

Gaming chassi

I ditt gaming chassi får alla viktiga interna komponenter plats. Hos oss hittar du ett snyggt datorchassi med belysning och plexiglas, om du gillar stiltypiska chassin för speldatorer. Ett gaming chassi behöver dock inte lysa och sticka ut, vi har även flera olika neutrala och stilrena chassin för dig. Vad du än väljer är det upp till ditt tycke och smak, och den är ju som vi alla vet… delad.

PC chassi

Hitta ditt nya PC chassi hos oss. Vi har allt från billiga och enkla chassin till mer exklusiva och stilrena. Vi erbjuder olika storlekar utifrån ditt behov. Paketera din interna hårdvara snyggt. Låt moderkort, hårddisk och grafikkort omslutas av ett vackert skal. Vissa av våra chassin är dessutom ljuddämpade och har en inbyggd fläkt. Köp ett prisvärt PC chassi hos oss och få valuta för dina pengar!