Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Microsoft Office

Ingen dator är komplett utan Microsoft Office, världens mest kända produktivitetspaket. Oavsett om det är avsett för studier, lättsamt skrivande eller stenhårt kontorsbruk så kommer Microsoft-paketet att klara av det. I denna kompletta samling program så erbjuds Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote och Access. Du får dessutom med lagring på Microsoft molntjänst OneDrive. Vi erbjuder de senaste Office-paketen (Office 365 och Office 2016), vilka fungerar med alla Microsoft-versioner från Windows 7 och framåt.

Microsoft Word

Microsoft Word är världens mest använda ordbehandlare, och av god anledning. Låt dig inte luras av det faktum att Word är ett sällsamt lättanvänt program, med överskådlig design och enkla menyer. Bakom denna fasad så döljer Microsoft Word en lång lista av riktigt avancerande och kompetenta funktioner. Trots att det finns många andra alternativ för ordbehandlare, varav flera gratisversioner, så anses fortfarande Microsoft Word vara branschens guldstandard - du kommer förstå varför.

Microsoft Excel

”Lär dig Microsoft Excel och världen ligger för dina fötter”. Vem sa det? Inte vet jag. Men faktum kvarstår att Microsoft Excel är ett otroligt kraftfullt kalkylprogram, som kan användas för allt från enkla kvitton, bokföring, till komplicerade statistiska analyser och visualiseringar. Trots att man lätt kan bli överväldigad av alla de tomma spalter och rutor som möter dig när du öppnar programmet, så är Microsoft Excel ett oumbärligt verktyg både på arbetsplatsen och i klassrummet!

Billigt Microsoft Office

Vi erbjuder naturligtvis de senaste versionerna av Microsoft Office, i Office 365 och Office 2016, och de är båda proppfulla med kraftfulla program, extraerbjudanden (såsom 60 minuter gratissamtal till telefoner över Skype) och allt som hör Microsoft Office till. Trots detta så kan vi hålla en mycket konkurrenskraftig prisnivå på både Microsoft Office Home och Microsoft Office Business. Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att bli en riktig produktivitetsmaskin!


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!