Filtrera med

Pris
19 kr 179 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Batteri

För den som har en dedikerad kompaktkamera så blir kameran ofta ett oumbärligt verktyg att ha med sig. Då innebär det att man har gott om batterier för att ständigt kunna ha kameran aktiv. Utan nya fulladdade batterier blir din kamera bara en dyr resevikt. Se därför till att skaffa billiga och bra batterier här hos oss på Billigteknik!

Billiga batterier

I vårt utbud av hjälpsamma kamerabatterier så finns det garanterat batterier som passar dig och din kamera, oavsett om det är en kompaktkamera, digitalkamera eller systemkamera. Välj mellan AA-batterier, AAA-batterier, C-batterier eller knappcellsbatterier. Naturligtvis så är alla batterier dessutom riktigt billiga, då vi är en onlinebaserad återförsäljare med låga priser.

AA-batterier

Bland den vanligaste typen av batterier är AA-batterier. Dessa används i allt från digitalkameror till trådlösa datormöss och fjärrkontroller. Se därför till att göra slag i saken och köpa AA-batterier från vår billiga avdelning redan idag. På så vis har du gott om AA-batterier hemma, vilket annars alltid brukar ta slut när de behövs som mest.

Batteritestare

Se till att regelbundet testa dina batterier. Genom detta kan du upptäcka när dina batteriers livstid börjar minska. Med en gedigen batteritestare från Goobay kan du testa många olika typer av batterier. Låt aldrig dina batterier ta slut när det som minst passar igen!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 14 produkter