Filtrera med

Pris
159 kr 429 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Trådlösa tangentbord

När man pratar om tangentbord så finns det inget mer bekvämt alternativ än ett trådlöst tangentbord. Tack vare den trådlösa anslutningen kan du enkelt styra och skriva kommando från fåtöljen, sängen eller soffan (och kunna ha datorn uppkopplad mot din tv) samtidigt som du aldrig behöver oroa dig över att trassla till det med en sladd. Samtidigt så kan du boosta din produktivitet genom att ha ett riktigt kompetent, portabelt tangentbord.

Billiga trådlösa tangentbord

Trådlösa tangentbord har blivit omåttligt populära de senaste åren, och av en god anledning. Trådlösa tangentbord är riktigt smidiga jämfört med trådade alternativ, och nu för tiden är inte bara trådlösa tangentbord riktigt behändiga - de är billiga också! Vi försöker alltid erbjuda de bästa produkterna till de lägsta priserna, och genom att vara en online-baserad återförsäljare kan vi hålla riktigt låga marginaler - vad sägs exempelvis om ett trådlöst tangentbord och mus för under 100 kronor?

Smidiga trådlösa tangentbord

Inte nog med att de tangentborden vi erbjuder är billiga, de är riktigt smidiga också. Du kan enkelt packa ner dem i väskan, och få med dig ett bekvämt tangentbord till exempelvis din bärbara dator var du än är i världen. Det är också riktigt enkelt att ansluta till våra trådlösa tangentbord - allt som behövs är vanligtvis att ansluta en liten mottagare i USB-porten på datorn du vill skriva på, så kan du använda ditt tangentbord!

Paket med trådlöst tangentbord och mus

Om man har beslutat sig för att välja ett trådlöst tangentbord så ska man naturligtvis ha en trådlös datormus till detta. Det förstår vi, och vi har därför sammanställt flera olika, attraktiva paketalternativ med både trådlöst tangentbord och trådlös datormus. Ett sådant kit innebär att det blir lätt för dig att sätta igång med en helt ny dator, eller ta steget över till trådlösa datortillbehör. Naturligtvis så erbjuder vi dessa paket till mycket konkurrenskraftiga priser.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

Rapoo 8210M trådlöst tangentbord & mus med Multi-Mode (bluetooth + USB)Rapoo 8210M trådlöst tangentbord & mus med Multi-Mode (bluetooth + USB)
  Trådlöst Tangentbord/Mus Set 8210M Multi-Mode med spillsäker design. Växla snabbt mellan flera anslutna enheter med ett...
  - Trådlösa tangentbord
  - Trådlös anslutning
  - Kompakt design
  - Multi-Mode för att växla mellan flera enheter
  - Snygg design i svart och blått
  Rek: 500 kr
  429 krPris