Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Nätverkslagring

Nätverkslagring eller NAS (Network-Attached Server) är den smidigaste lösningen för extern lagring mellan flera olika datorer. Precis som med en extern hårddisk så tillåter NAS-lagring för säker och tillförlitlig förvaring av dina dokument och filer, men till skillnad från extern lagring så kan nätverkslagring smidigt delas mellan flera olika personer och datorer.

Säker nätverkslagring

Det är lätt hänt att något händer med din dator, och skulle det bli ett fel på hårddisken så kan du plötsligt bli av med åratal av arbeten, minnen och filer. Detta är naturligtvis tråkigt, men ändå vanligt. Detta är varför man ofta uppmanas att säkerhetskopiera sina filer, men det kan ändå vara svårt att komma ihåg att göra detta manuellt. Med nätverkslagring så kan man sätta upp kontinuerlig automatisk säkerhetskopiering, vilket innebär att du är skyddad även om det värsta skulle hända.

Billig nätverkslagring

Vi kan erbjuda ett brett utbud av konkurrenskraftigt prissatt nätverkslagring. Detta innebär att alla kan köpa våra produkter, oavsett om det är för bruk inom familjen eller för samordning på ett mindre företag. Nätverkslagring är en garanti för att du smidigt och säkert har tillgång till alla dina filer, och genom att vara en internetbaserad återförsäljare kan vi erbjuda nätverkslagring till mycket låga priser.

Smidig nätverkslagring

Med hjälp av nätverkslagring så kommer nya möjligheter för att konsumera media öppna sig. Istället för att alla datorer i ett hushåll har sina respektive mediabibliotek så kan nu dessa slås ihop i nätverkslagring, vilket innebär att filerna kan strömmas ifrån alla datorer i hushållet, oavsett vem som faktiskt hade filen lokalt på sin dator till att börja med. På samma vis kan detta tillåta företag att samarbeta på dokument, istället för att cirkulera förvirrande, snarlika kopior - där man aldrig vet vilken som är den senaste versionen.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!