Filtrera med

Pris
399 kr 899 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Filter

Brusreducerande hörlurar

Brusreducerande hörlurar låter dig få ett bekvämt par hörlurar som ser till att sålla ut störigt bakgrundsbrus från din musik. Upplev musiken så som den var menad att upplevas. Gå igenom vår breda avdelning av brusreducerande hörlurar och headset för att kunna hitta något som passar dig.

Billiga brusreducerande hörlurar

Traditionellt har det varit svårt att hitta ett par brusreducerande hörlurar som kombinerar bra ljudkvalitet med ett lågt pris. Detta är dock inte längre fallet. Idag så går det att få en par riktigt bra brusreducerande hörlurar utan att det ska kosta skjortan, om man bara vet vilka prisvärda alternativ man ska välja.

Brett utbud brusreducerande hörlurar

I denna avdelningen så har vi ett otroligt brett utbud brusreducerande hörlurar. Det innebär att du kan hitta avvägningen mellan portabilitet, pris och ljudkvalité som passar just dig. Vi har hörlurar från alla de mest kända märkena, såsom exempelvis Philips, Sony, JBL, AKG och Denver, så att alla kan hitta något.

Brusreducerande headset

För den som är en gamer så passar det bättre med ett brusreducerande headset. Detta tillåter användaren att höra mer av sitt spel och varje detalj, vilket innebär att man får en viktig fördel gentemot sina konkurrenter. Dessutom så gör de det enkelt att chatta med andra spelare.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Streetz brusreducerande Bluetooth-hörlurStreetz brusreducerande Bluetooth-hörlur
  Bekväma trådlösa bluetooth-hörlurar med upp till 9 timmars batteritid (6 timmar med brusreducering på) samt inbyggd...
  - Brusreducerande hörlurar
  - Anslut trådlöst med Bluetooth
  - Aktiv brusreducering (ANC)
  - Räckvidd på upp till 10 meter
  - Inbyggd mikrofon och svarsknappar
  Rek: 500 kr
  399 krPris