Filtrera med

Pris
119 kr 199 kr
Skick:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Billaddare surfplatta

Se till att ha en fulladdad surfplatta även när du har varit i bilen. Vi erbjuder gott om 12V-uttag, så att du kan ladda både din surfplatta eller mobiltelefon i bilen via USB. Vi har många olika smarta billaddare med många olika USB-uttag, så att du kan ladda flera olika enheter på samma gång.

Bra billaddare surfplatta

När du skaffar en billaddare så är det viktigt att du ser till att det är en laddare av god kvalité. Du behöver därför se till att köpa den av ett märke som kan leverera kvalitetsprodukter. Lyckligtvis har vi redan gjort detta jobbet åt dig, och sållat ut de bästa billaddarna för din surfplatta.

Billig billaddare surfplatta

Vi på BilligTeknik försöker alltid kunna ge dig de billigaste produkterna - och vi har även försökt ordna en billig billaddare för din surfplatta. Dessutom så har vi riktigt snabba leveranser för alla som beställer från oss. Ta tillfället i akt och beställ en billig billaddare till din surfplatta medan lagret varar!

Smidig billaddare surfplatta

Med en tolvvolts-laddare så vill du ha en så smidig och smart enhet som möjligt. Detta innebär att den ska vara smidig att ta med sig i jackfickan om du behöver ta med den till en annan bil, och att den ska ha flera olika USB-uttag så att flera personer kan ladda samtidigt.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Billaddare med USB-CBilladdare med USB-C
  Billaddare med USB-C-port som klarar att ladda både smartphones och surfplattor.
  - Billaddare surfplatta
  - Billaddare till cigarettuttaget
  - Klarar att ladda både smartphones och surfplattor
  - Laddar snabbt
  - USB-C porten kan leverera ut 5V 3A 15W
  Rek: 200 kr
  119 krPris