Filtrera med

Pris
79 kr 149 kr
Skick:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Billaddare surfplatta

Se till att ha en fulladdad surfplatta även när du har varit i bilen. Vi erbjuder gott om 12V-uttag, så att du kan ladda både din surfplatta eller mobiltelefon i bilen via USB. Vi har många olika smarta billaddare med många olika USB-uttag, så att du kan ladda flera olika enheter på samma gång.

Bra billaddare surfplatta

När du skaffar en billaddare så är det viktigt att du ser till att det är en laddare av god kvalité. Du behöver därför se till att köpa den av ett märke som kan leverera kvalitetsprodukter. Lyckligtvis har vi redan gjort detta jobbet åt dig, och sållat ut de bästa billaddarna för din surfplatta.

Billig billaddare surfplatta

Vi på BilligTeknik försöker alltid kunna ge dig de billigaste produkterna - och vi har även försökt ordna en billig billaddare för din surfplatta. Dessutom så har vi riktigt snabba leveranser för alla som beställer från oss. Ta tillfället i akt och beställ en billig billaddare till din surfplatta medan lagret varar!

Smidig billaddare surfplatta

Med en tolvvolts-laddare så vill du ha en så smidig och smart enhet som möjligt. Detta innebär att den ska vara smidig att ta med sig i jackfickan om du behöver ta med den till en annan bil, och att den ska ha flera olika USB-uttag så att flera personer kan ladda samtidigt.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 7 produkter

GreenCell billaddare med USB-C och USB-A kontakt 48W (30W PD QC 3.0)GreenCell billaddare med USB-C och USB-A kontakt 48W (30W PD QC 3.0)
  Stilren billaddare från kvalitativa GreenCell med dubbla USB portar för praktisk, samtidig laddning av t.ex smartphones,...
  - Billaddare surfplatta
  - Billaddare med flera USB-portar
  - Power Delivery för snabb laddning
  - 2 st USB-portar laddar två enheter samtidigt
  - Överspänningsskydd, kortslutningsskydd
  Rek: 300 kr
  149 krPris
  12/24 V USB-billaddare med dubbla USB-A portar, 24 W svart12/24 V USB-billaddare med dubbla USB-A portar, 24 W svart
   Kompakt billaddare från DELTACO med dubbla USB-A portar för samtidig laddning av två av dina mobila enheter med upp till...
   - Billaddare surfplatta
   - Billaddare med flera USB-portar
   - Ger 2.4A
   - 2 st USB-portar laddar två enheter samtidigt
   - Överspänningsskydd, kortslutningsskydd
   Rek: 249 kr
   79 krPris