Filtrera med

Pris
149 kr 4999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Begagnade mobiler

Alla behöver köpa ny mobil då och då. Men när det kommer till priset på mobiler så har det ökat dramatiskt de senaste åren. Till exempel kan en som köper en ny smartphone idag ibland behöva betala över 10 000 kronor. Men väljer du istället att köpa en begagnad mobil så kan du i regel komma mycket billigare undan. Detta utan att du för den delen behöver kompromissa med vare sig prestanda och funktioner. Oavsett om du är på jakt efter en billig smartphone eller en sparsamt använd iPhone är Billigteknik det givna valet när det kommer till begagnade mobiler. 

Begagnad iPhone

Vi på Billigteknik vet att iPhone är en av de allra mest populära telefonmodellerna i Sverige och givetvis gäller detta även på marknaden för begagnade mobiler. Därför så kan vi erbjuda ett brett utbud av olika begagnade iPhone-modeller, så att du ska kunna hitta din favorittelefon – dock till ett lägre pris än butiksny. Gillar du hur 6SE känns i handen eller vill du ha den senaste modellen? Kolla in vilka begagnade iPhones vi har inne just nu. Om modellen du letar efter inte finns på lager kan du alltid kolla igen vid ett senare tillfälle. 

Begagnad Samsung Galaxy

För den som istället föredrar Android så är Samsung Galaxy ett av de mest populära alternativen. Detta är varför vi har sett till att kunna erbjuda både begagnade Samsung Galaxy-modeller, liksom andra Android telefoner. Samsung Galaxy är populär av många skäl – till exempel för sin fantastiska kamera. Detta i kombination med den färgsprakande OLED-skärmen gör Samsung Galaxy till en utmärkt mobil för den fotointresserade. 

Billig begagnad mobil

Den största fördelen med att köpa en begagnad mobil är att man då kan få den till ett dramatiskt mycket lägre pris. Om telefonen har tagits väl omhand så kan den dessutom vara i nyskick. Du kan därmed spara mycket pengar när du köper en billig begagnad mobil. På samma gång gör du en god gärning för miljön! Mängder av nöjda kunder har redan gjort superfynd på telefoner, vilket du kan läsa om på vår Trustpilot. Dessutom kan vi erbjuda ett brett urval av såväl nya iPhone som Samsung och andra Android-lurar.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 13 produkter

iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green (beg)iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green (beg)
  • Priset!
  • Nyhet!
A
B
C
D
Begagnad med 1 års garanti! iPhone 11 Pro Midnight Green har en fantastisk trippelkamera med vidvinkel och en stor 5,8"...
- Mobiler begagnade
- 64 GB minne
- 5,8-tums XDR OLED-skärm
- 12 MP trippelkamera med vidvinkel
- Midnattsgrön
Nypris: 10 000 kr
4 999 krPris
iPhone XR 64GB Black (Beg med mura)iPhone XR 64GB Black (Beg med mura)
  • Priset!
A
Begagnad med minimalt mura-märke* och 1 års garanti! iPhone XR kommer med fantastisk 6,1" Liquid Retina skärm, 12 MP...
- Mobiler begagnade
- 64 GB
- 6,1" Liquid Retina skärm
- Olåst
- AC-adapter och laddkabel medföljer
Nypris: 7 500 kr
3 199 krPris