Filtrera med

Pris
849 kr 8499 kr
Skick:
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Begagnade mobiler

Alla behöver köpa ny mobil då och då. Men när det kommer till priset på mobiler så har det ökat dramatiskt de senaste åren. Till exempel kan en som köper en ny smartphone idag ibland behöva betala över 10 000 kronor. Men väljer du istället att köpa en begagnad mobil så kan du i regel komma mycket billigare undan. Detta utan att du för den delen behöver kompromissa med vare sig prestanda och funktioner. Oavsett om du är på jakt efter en billig smartphone eller en sparsamt använd iPhone är Billigteknik det givna valet när det kommer till begagnade mobiler. 

Begagnad iPhone

Vi på Billigteknik vet att iPhone är en av de allra mest populära telefonmodellerna i Sverige och givetvis gäller detta även på marknaden för begagnade mobiler. Därför så kan vi erbjuda ett brett utbud av olika begagnade iPhone-modeller, så att du ska kunna hitta din favorittelefon – dock till ett lägre pris än butiksny. Gillar du hur 6SE känns i handen eller vill du ha den senaste modellen? Kolla in vilka begagnade iPhones vi har inne just nu. Om modellen du letar efter inte finns på lager kan du alltid kolla igen vid ett senare tillfälle. 

Begagnad Samsung Galaxy

För den som istället föredrar Android så är Samsung Galaxy ett av de mest populära alternativen. Detta är varför vi har sett till att kunna erbjuda både begagnade Samsung Galaxy-modeller, liksom andra Android telefoner. Samsung Galaxy är populär av många skäl – till exempel för sin fantastiska kamera. Detta i kombination med den färgsprakande OLED-skärmen gör Samsung Galaxy till en utmärkt mobil för den fotointresserade. 

Billig begagnad mobil

Den största fördelen med att köpa en begagnad mobil är att man då kan få den till ett dramatiskt mycket lägre pris. Om telefonen har tagits väl omhand så kan den dessutom vara i nyskick. Du kan därmed spara mycket pengar när du köper en billig begagnad mobil. På samma gång gör du en god gärning för miljön! Mängder av nöjda kunder har redan gjort superfynd på telefoner, vilket du kan läsa om på vår Trustpilot. Dessutom kan vi erbjuda ett brett urval av såväl nya iPhone som Samsung och andra Android-lurar.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 43 produkter

iPhone 11 64GB Black (beg)
  • På rea!
A
Begagnad med 1 års garanti! iPhone 11 med 64GB lagringsutrymme och en fantastisk 6,1" Liquid Retina skärm,...
- 64 GB minne
- 6,1" Liquid Retina skärm
- Dubbelkamera med 12 MP
- Svart
Nypris: 8 490 kr
5 199 krPris
iPhone 6S 32GB silver (beg)
  • På rea!
B
C
Begagnad med 1 års garanti! iPhone 6S med fantastisk 4,7-tums retinaskärm och otroligt snygg, tunn design med 32 GB i...
- 32 GB minne
- 4,7-tums Retinaskärm
- 8 MP-kamera
- Silver
Nypris: 2 700 kr
1 199 krPris
iPhone 11 128GB Black (beg)
  • På rea!
  • -200 kr
B
Begagnad med 1 års garanti! iPhone 11 med 128GB och fantastisk 6,1" Liquid Retina skärm, dubbelkamerasystem med...
- 128 GB minne
- 6,1" Liquid Retina skärm
- Dubbelkamera med 12 MP
- Svart
Nypris: 8 990 kr
5 399 kr5 199 krVanligt pris-200 kr offPris
iPhone 12 Pro Max 128GB Grafit (beg)
  • På rea!
C
Begagnad med 1 års garanti! iPhone 12 Pro Max med stor Super Retina OLED-skärm med otrolig kvalitet och fantastisk...
- 128 GB minne
- 6.7-tums OLED-skärm
- 12 MP trippelkamera med vidvinkel
- Kraftfull sexkärnig A14-processor
Nypris: 13 000 kr
8 499 krPris