Filtrera med

Pris
99 kr 3499 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Billig webbkamera

Att köpa webbkamera behöver inte vara ett särskilt omständligt beslut. Det viktigaste är att hålla i åtanke att man skaffar en kamera som har tillräckligt hög upplösning och klarar tillräckligt många rutor per sekund. Men vad är tillräckligt? Det hela beror lite på vad man ska använda kameran till. Planerar man att använda den för videosamtal räcker ofta en VGA-kamera med ungefär 30 FPS.
Men sysslar man med gaming eller skapar klipp så kan det vara värt att överväga en 720p HD-kamera. Genom att reda ut sina behov blir det enkelt att köpa webbkamera. Och kom ihåg att fundera på väderbeständighet och mörkerseende om du planerar att införskaffa en övervakningskamera.

HD webcam

En HD webcam är en kamera som klarar minst 720p. Dessa är särskilt lämpade om man vill publicera videoklipp eller ha en webbkamera för gaming. Anledningen är att de ger ett resultat som i stor utsträckning påminner om professionella filmkameror. Och en HD webcam klarar även av snabba skiften i situationer där andra kameror kanske ger en laggande effekt.

Logitech webbkamera

En Logitech webbkamera är alltid ett säkert kort. De har haft kameror på marknaden sedan åtminstone 90-talet och många av dem håller garanterat än idag. Och med många HD-kameror i utbudet är en Logitech webbkamera även ett säkert kort för framtiden.

Trådlös övervakningskamera och övervakningssystem

Ett särskilt tillämpningsområde för dessa kameror är att sätta dom i en del av ett övervakningssystem som trådlös övervakningskamera. Men viktigt att se till är att kameran har de funktioner men behöver. De flesta kameror passar i ett övervakningssystem inomhus. Men vill man montera utomhus bör man överväga hur den klarar väder, vatten och vind. Och det kan i dessa fall även vara bekvämt med en trådlös övervakningskamera. Många övervakningskameror är väldigt resurseffektiva och drivs med batteri. Det ger lång drifttid och praktisk nytta.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter