Filtrera med

Pris
59 kr 1299 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Billig webbkamera

Att köpa webbkamera behöver inte vara ett särskilt omständligt beslut. Det viktigaste är att hålla i åtanke att man skaffar en kamera som har tillräckligt hög upplösning och klarar tillräckligt många rutor per sekund. Men vad är tillräckligt? Det hela beror lite på vad man ska använda kameran till. Planerar man att använda den för videosamtal räcker ofta en VGA-kamera med ungefär 30 FPS.
Men sysslar man med gaming eller skapar klipp så kan det vara värt att överväga en 720p HD-kamera. Genom att reda ut sina behov blir det enkelt att köpa webbkamera. Och kom ihåg att fundera på väderbeständighet och mörkerseende om du planerar att införskaffa en övervakningskamera.

HD webcam

En HD webcam är en kamera som klarar minst 720p. Dessa är särskilt lämpade om man vill publicera videoklipp eller ha en webbkamera för gaming. Anledningen är att de ger ett resultat som i stor utsträckning påminner om professionella filmkameror. Och en HD webcam klarar även av snabba skiften i situationer där andra kameror kanske ger en laggande effekt.

Logitech webbkamera

En Logitech webbkamera är alltid ett säkert kort. De har haft kameror på marknaden sedan åtminstone 90-talet och många av dem håller garanterat än idag. Och med många HD-kameror i utbudet är en Logitech webbkamera även ett säkert kort för framtiden.

Trådlös övervakningskamera och övervakningssystem

Ett särskilt tillämpningsområde för dessa kameror är att sätta dom i en del av ett övervakningssystem som trådlös övervakningskamera. Men viktigt att se till är att kameran har de funktioner men behöver. De flesta kameror passar i ett övervakningssystem inomhus. Men vill man montera utomhus bör man överväga hur den klarar väder, vatten och vind. Och det kan i dessa fall även vara bekvämt med en trådlös övervakningskamera. Många övervakningskameror är väldigt resurseffektiva och drivs med batteri. Det ger lång drifttid och praktisk nytta.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

Qihan 4MP övervakningskamera med IR för inom- och utomhusbruk (microSD/LAN)
  • Nyhet!
Övervakningskamera för takmontering som kan användas både inne och ute tack vare IP66-certifieringen. Kameran har...
- Webbkamera
- För inomhus- eller utomhusbruk
- Drivs genom nätverket (PoE)
- 4 Megapixel
- 42 IR-lysdioder för mörkerseende
Rek: 1 500 kr
1 299 krPris
Dahua 4MP övervakningskamera med IR för inom- och utomhusbruk (microSD/LAN)
  • Nyhet!
Övervakningskamera för takmontering som kan användas både inne och ute tack vare IP67-certifieringen. Kameran har...
- Webbkamera
- För inomhus- eller utomhusbruk
- Drivs genom nätverket (PoE)
- 4 Megapixel
- Nattkamera (50 m räckvidd)
Rek: 1 400 kr
1 199 krPris
Dahua trådlös övervakningskamera med IR för inom- och utomhusbrukDahua trådlös övervakningskamera med IR för inom- och utomhusbruk
  • Priset!
  • -500 kr
  • Nyhet!
Trådlös övervakningskamera som kan användas både inne och ute tack vare IP67-certifieringen. Kameran har högupplöst bild...
- Webbkamera
- För inomhus- eller utomhusbruk
- Trådlös anslutning
- 1920 x 1080 i 30 FPS
- Nattkamera (50 m räckvidd)
Rek: 1 200 kr
999 kr499 krVanligt pris-500 kr offPris