Filtrera med

Pris
129 kr 299 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Symantec Norton Security

Symantec Norton Security är ett avancerat virusskydd som finns i tre olika varianter: starter, deluxe och premium. Alla tre varianter skyddar mot virus, utpressningsprogram, spionprogram, malware och andra hot på internet. Symantec Norton Security är en programvara utrustad med avancerad säkerhet som skyddar din ekonomiska och privata data när du surfar på nätet. Titta igenom vårt utbud av Symantec Norton Security idag och lägg en beställning!

Skillnader mellan de olika varianterna

Både deluxe och premium hjälper dessutom till att hålla dina PC-, Mac®-, Android™- och iOS-enheter säkra, med en enda prenumeration. Du kan också hantera ditt skydd för alla dina enheter via Nortons lättanvända webbportal. Premium erbjuder de främsta säkerhetsfunktionerna för hela familjen. Det gör att även dina barn kan surfa på ett säkert sätt, vilket innebär en stor trygghet för dig som förälder. Med Premium får du även en funktion som säkerhetskopierar foton, ekonomisk data och annat viktig dokumentation som du har valt ut på din PC. När du beställer Premium får du 25 GB automatisk säkerhetskopiering för din dator. Möjligheten finns att lägga till mer GB om så önskas. Fundera gärna på vilka behov du har när det gäller virusskydd och säkerhet på internet. Hur viktigt är det för dig att känna dig trygg när du surfar?

Köp Symantec Norton Security

Att surfa på nätet idag innebär vissa risker. Du kan drabbas av virus som förstör din dator och din information. Du kan också bli utsatt för försök att stjäla dina kontokortsuppgifter eller dina identitetsuppgifter. Med Symantec Norton Security kan du känna dig trygg när du surfar på nätet eller på annat sätt är uppkopplad på nätet. Hos oss på Billig teknik hittar du antivirusprogram för din säkerhet. Vi erbjuder snabba leveranser, låga fraktkostnader och en kundtjänst som gärna svarar på dina frågor om du har några funderingar. När du handlar hos oss kan du känna dig trygg. Vi erbjuder en rad olika betalningsalternativ och är stolta och glada över att kunna erbjuda hemelektronik till riktigt bra priser. Så titta igenom vårt sortiment av antivirusprogram och specifikt Symantec Norton Security och lägg en beställning redan idag!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Norton 360 Standard 10GB Antivirus med VPN för 1 enhet i 1 år
  • Priset!
  • -70 kr
Norton 360 Standard erbjuder kraftfulla lager av skydd för dig och din integritet på nätet för en PC, Mac, smartphone...
- Symantec Norton Security
- Kraftfullt skydd
- 1 enhet
- 1 års licens
- Välkänt varumärke
Rek: 319 kr
199 kr129 krVanligt pris-70 kr offPris