Garanti.jpg

GARANTI

Vi erbjuder personlig och hjälpsam assistans vid ärenden där tillverkargaranti gäller. Hos oss går det alltid bra att ringa in - både för att få en bedömning eller hjälp med kontakten hos tillverkaren. Vi tar på oss att se till att det fungerar och hjälper mer än gärna till med ditt ärende. Bara ring eller skicka ett mail till oss så hjälper vi dig på bästa sätt vi kan!

Copy%20of%20Garanti.jpg

SUPPORT

Kontakta oss gärna med dina frågor, vår fantastiska kundservice svarar på alla frågor mellan 10-17. Har du inte möjlighet eller lust att ringa så går det även utmärkt att maila. Vi svarar på mail inkomna innan 15.00 redan samma dag! Ingen fråga är för dum, och vi hjälper gärna till att svara på dina funderingar och ge råd. 

Maila oss: Kundservice@billigteknik.se 

Ring oss: 0774433334

Milj.jpg

MILJÖ & HÅLLBARHET

Vi använder bland annat Postnord som partner för våra leveranser. De är miljöcertifierade och bedriver aktivt miljöarbete. För oss är det viktigt med ett långsiktigt perspektiv och hållbara lösningar, vilket vi kan uppnå genom vårt samarbete med Postnord. 

På kontoret går vi mot ett papperslöst arbetsflöde, och i de fall då vi behöver papper använder vi endast svanenmärkt papper fritt från klor. Vi strävar också efter att minimera vår strömförbrukning genom ansvarsfullt användande av energisnåla apparater. Vid alla våra inköp så värdesätter vi miljöcertifieringar och hållbart tänkande.