Filtrera med

Pris
179 kr 459 kr
Tillverkare:
Filter

Smartwatch

För dig som antingen bara vill ha det senaste, ha en snygg och trendig smartklocka, eller hålla koll på din träning med en smartwatch så är en smartwatch ett bra alternativ. Här på Billig teknik så hittar du många olika alternativ för den som är ute efter en smartwatch som antingen kör Android, Tizen, eller något helt annat.

Fitness-tracker

Ett av de populäraste ändamål för en smartwatch, eller smartklocka, är så kallade fitness-trackers. De mest populära märkena är exempelvis Fitbit, Apple Watch Sport, och Jawbone. De allra flesta smartklockor kan dock ge dig grundläggande fitness-tracking funktionalitet, som enkelt synkas över till din mobil.

Bra smartwatch

En bra smartwatch kan vara svår att hitta, då det på sistone har släppts färre modeller på Android-sidan. Apple Watch är en av de mest populära typerna av smartwatch, och för den som redan har en iPhone är detta det mest rimliga alternativet, men för Android-användare så fins det även modeller från Motorola, Samsung, Garmin, LG, Huawei och många andra man kan använda.

Snygg smartwatch

Man ska inte behöva välja mellan praktikalitet och utseende när det kommer till smartklockor. Detta beror till största del på att vi på Billig teknik har fyllt vårt utbud med många olika alternativ för en riktigt snygg smartwatch. Välj själv det format som du tycker ser bäst ut och som är mest praktiskt, vare sig detta är runt format eller fyrkantig skärm.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter