Filtrera med

Pris
269 kr 499 kr
Tillverkare:
Filter

Smartwatch

För dig som antingen bara vill ha det senaste, ha en snygg och trendig smartklocka, eller hålla koll på din träning med en smartwatch så är en smartwatch ett bra alternativ. Här på Billig teknik så hittar du många olika alternativ för den som är ute efter en smartwatch som antingen kör Android, Tizen, eller något helt annat.

Fitness-tracker

Ett av de populäraste ändamål för en smartwatch, eller smartklocka, är så kallade fitness-trackers. De mest populära märkena är exempelvis Fitbit, Apple Watch Sport, och Jawbone. De allra flesta smartklockor kan dock ge dig grundläggande fitness-tracking funktionalitet, som enkelt synkas över till din mobil.

Bra smartwatch

En bra smartwatch kan vara svår att hitta, då det på sistone har släppts färre modeller på Android-sidan. Apple Watch är en av de mest populära typerna av smartwatch, och för den som redan har en iPhone är detta det mest rimliga alternativet, men för Android-användare så fins det även modeller från Motorola, Samsung, Garmin, LG, Huawei och många andra man kan använda.

Snygg smartwatch

Man ska inte behöva välja mellan praktikalitet och utseende när det kommer till smartklockor. Detta beror till största del på att vi på Billig teknik har fyllt vårt utbud med många olika alternativ för en riktigt snygg smartwatch. Välj själv det format som du tycker ser bäst ut och som är mest praktiskt, vare sig detta är runt format eller fyrkantig skärm.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

TrendGeek FitnessklockaTrendGeek Fitnessklocka
Smart fitnessklocka från TrendGeek som håller koll på hjärtfrekvens, räknar steg och visar hur många kalorier du bränt...
- Visar hjärtfrekvens, steg och kalorier
- Bluetooth
- 1" tum TFT-färgpekskärm
- Upp till 5 timmar aktiv batteritid
Rek: 400 kr
299 krPris
Denver fitnessarmband och klockaDenver fitnessarmband och klocka
Fitnessarmband med bluetooth och hjärtfrekvensmätare, som också kan visa sms och fungera som nummerpresentatör för...
- Koppling till mobilen med bluetooth
- Aktivitets tracker
- Stegräknare
- Vibrationsväckarklocka
Rek: 300 kr
269 krPris
Denver fitnessarmband och klockaDenver fitnessarmband och klocka
Fitnessarmband med stor färgskärm, bluetooth och hjärtfrekvensmätare, som också kan visa sms och fungera som...
- Koppling till mobilen med bluetooth
- Aktivitets tracker
- Stegräknare
- Vibrationsväckarklocka
Rek: 400 kr
299 krPris