Filtrera med

Pris
29 kr 1199 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Annat roligt

På denna sidan hittar du lite alla möjliga roliga prylar. Apple TV, selfiepinne, touch-handskar och drönare – här hittar du allt möjligt och lite till. Roliga prylar att ge bort i present till någon som säger sig ha allt! Roliga presenter som du kan köpa direkt via nätet!

Touch-vantar

När det är kallt ute så får man ofta göra valet mellan att hålla sig varm om händerna eller att kunna använda sin mobil. Dessa tider är dock över nu. Med ett par av våra konkurrensmässigt prissatta touch-vantar så kan man använda sin telefons touch-skärm utan att ta av sig vantarna.

Rolig selfiepinne

En av de senaste trenderna är att köpa en selfiestick, eller selfiepinne, så att man kan ta selfies på sig själv och sin grupp enkelt. Hos oss kan du köpa en rolig selfiepinne utan att det spräcker budgeten. Unna dig själv en selfiepinne redan idag - alla köp från oss på Billig teknik levereras snabbt.

Billiga prylar

I denna avdelningen så finns många olika billiga prylar. Här hittar du allt från exempelvis en trendig lightbox att ställa bokstäver i, till underhållande fidgetspinners. Vi har dessutom gott om billiga, roliga prylar, såsom vattenflaskor i aluminium med söta motiv av pandor och kaniner. I denna avdelningen finns det något för alla.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 30 produkter

Star Wars axelväska
 • Priset!
Snygg axelväska med stormtrooper från Star Wars.
- Annat kul
- Axelväska med Star Wars-motiv
- Tillverkad av Adidas
- Justerbar axelrem
- 34 x 24 cm
Rek: 200 kr
139 krPris
Girlang med zoo-motivGirlang med zoo-motiv
  Supersöt inredningsdetalj du kan hänga var du vill! Girlang på fint, tvinnat snöre, föreställandes zoo-motiv.
  - Annat kul
  - 1 meter lång
  - Söta djur
  - Djuren är 11-16 cm höga
  - Tillverkade av papper
  Rek: 100 kr
  39 krPris