Filtrera med

Pris
49 kr 179 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Reseadapter för eluttag

Om du ska åka utomlands och funderar på hur du ska ladda din telefon eller någon annan enhet kan du hitta rätt reseadapter hos oss. Även om det handlar om en affärsresa där du behöver din laptop, eller en semester där du bara har med dig din telefon kan du alltid vara säker att du kommer kunna ladda dom. Välj en av våra reseadaptrar för att alltid ha tillgång till rätt laddning.

Rätt reseadapter för din destination

Vi har modeller som är kompatibla med de flesta eluttagstyper du kan hitta på din resa och även adaptrar som du kan använda för att ansluta en enhet du köpt utomlands till ett svenskt eluttag. Kort sagt, vi har den adapter du behöver för att hålla dina enheter laddade vart du än åker.

Säker och bekväm användning

Att allt ska funka på ett säkert sätt bör alltid vara av största prioritet. Vi erbjuder därför bara godkända och kvalitetsprövade reseadaptrar som alltid kommer ge en säker laddning till dina enheter. Flera modeller har också överspänningsskydd eller en säkerhetsmekanism som gör laddningen ännu säkrare. Dessutom är dom små och lätta för att inte ta upp onödigt med utrymme. 

Ladda alla dina enheter samtidigt

Många har mer än bara telefonen med sig på resan. Ofta kan en person ha både surfplatta, laptop och en telefon som behöver laddas och då är det viktigt att din reseadapter klarar av detta samtidigt. Här kan du också hitta adaptrar som fungerar som laddare och du behöver bara ansluta din laddkabel från telefonen direkt till adaptern. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 7 produkter