Filtrera med

Pris
29 kr 5499 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Begagnade tillbehör

Detta är avdelningen för dig som söker begagnade tillbehör. Ta en titt i vårt breda sortiment av allt från superbilliga begagnade LCD-skärmar, till praktiska kablar och till och med avlånga LED-skärmar. Få riktigt bra valuta för dina pengar genom att handlar begagnat!

Billig begagnad skärm

Är du ute efter en extra monitor till din dator, eller är det rentav så att du bygger en egen dator och vill ha en pålitlig primär skärm? I så fall har du kommit till rätt avdelning. Vi har begagnade skärmar från alla de största tillverkarna. Detta innebär att du kan få tag i en begagnad skärm från Samsung, Dell, LG eller HP till ett billigt pris.

Stort utbud begagnade skärmar

Vårt stora utbud av olika begagnade skärmar innebär att du aldrig mer kommer behöva tvingas välja en skärm som du inte är nöjd med. Vi har både LCD- och LED-skärmar, och från alla de största tillverkarna. Du kan dessutom räkna med snabb frakt och säker leverans, då vi är certifierade av Trygg e-handel.

Billiga kablar

När du köper begagnade kablar så kan du få beprövade, väl fungerande kablar till en spottstyver. Vi har både begagnade VGA-kablar liksom DVI-kablar, vilket innebär att du enkelt kan koppla ihop din dator och skärm. Var både miljömedveten och prissatt genom att köpa våra billiga kablar!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 75 produkter

Dell USB-C universell dockningsstation WD15 med stöd för 2 skärmar (beg)
  • Priset!
  • -100 kr
Begagnad i bra skick med 12 månaders garanti! Kompakt USB-C-dockningsstation som kan anslutas till alla märken av bärbara...
- Tillbehör begagnat
- Koppla in två skärmar och allt annat du behöver för hemarbete!
- Kompakt design
- Totalt 10 olika anslutningar
Nypris: 2 000 kr
699 kr599 krVanligt pris-100 kr offPris