Filtrera med

Pris
69 kr 499 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Laddare för Dell

Här hittar du olika modeller av laddare för olika laptops från Dell. Hos oss finns ekonomiska och högkvalitativa laddare till olika modeller. Så om du till exempel har en XPS eller Inspiron kan du hitta precis den laddare med usb-c du behöver och med rätt watt. Alla laddare är noggrant utvalda för att ge bästa möjlig effekt så att du alltid kan ha din dator laddad. 

Ekonomiska laddare till Dell laptop

Det behöver inte vara dyrt att ersätta en gammal laddare med en ny och mer effektiv. Hos oss kan du enkelt göra rätt köp till bra pris. Att välja rätt laddare som ger exakt den laddning din dator behöver är viktigt, eftersom det kommer förlänga livet på din laptop. 

Laddare för alla Dell modeller

Dom laddare vi erbjuder till Dell är utvalda för att kunna täcka de behov varje laptop har. Oavsett om du använder din dator till arbete, studier eller underhållning så kommer du hitta rätt modell här. Kanske har du 2 eller 3 olika datorer hemma och på jobbet, och behöver olika typer av laddare till varje. Var då noga med att se vilken modell du har för att se till att den laddare du köper kommer fungera på bästa sätt. 

Högpresterande Dell laddare

För de som jobbar med de bästa modellerna från Dell är det extra viktigt att kunna ladda och få konstant och pålitlig kraft. Alla våra Dell laddare är gjorda för att hantera krävande användning och se till att datorn ändå fungerar på toppnivå. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 25 produkter

GreenCell Pro Dell-kompatibel 130W datorladdare round small pin (4.5-3.0mm)GreenCell Pro Dell-kompatibel 130W datorladdare round small pin (4.5-3.0mm)
  GreenCell Pro Dell-kompatibel 130W AC-adapter round pin (4.5-3.0mm), kompatibel med många Dell laptops. Green Cell PRO...
  - Dell laddare
  - 130W AC-Adapter
  - Temperatur, överspänning och kortslutningsskydd
  - Strömkabel ingår
  - Hög kvalitet
  Rek: 600 kr
  379 krPris