Filtrera med

Pris
25 kr 26999 kr
Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
Filter

Begagnat

När man köper något begagnat så kan man spara mycket pengar, utan att göra avkall på kvalitén. I denna avdelningen så har vi exempelvis samlat begagnade datorer, begagnade tv-apparater, begagnade surfplattor och begagnade mobiler. Detta innebär att du kan få tag i kompetent elektronik till ett lågt pris!

Begagnad dator

En begagnad dator innebär inte nödvändigtvis en dålig dator. Under de senaste åren så har utvecklingen av komponenter till datorer stagnerat, vilket innebär att en dator som är tre år gammal fortfarande kan mäta sig med de allra senaste datorerna. Ta en titt i vårt sortiment och se om det finns någon begagnad dator som passar dig!

Begagnad mobil

De senaste åren har sett priset på mobiler skjuta i höjden. För att köpa en helt ny topp-telefon så är det idag inte längre ovanligt att behöva betala kring 10 000 kronor. Genom att köpa en begagnad mobil så kan du få gott om prestanda och moderna funktioner, utan att det ska behöva kosta skjortan.

Begagnad TV

Sugen på en bra, stor TV men vill inte betala fullpris? Inga problem! När du köper en begagnad TV så kan då få en riktigt bra deal - utan att förlora någon som helst funktionalitet. Välj och vraka bland alla våra olika alternativ för billiga begagnade TV-apparater och slå till på en begagnad TV redan idag!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 236 produkter

iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green (beg)iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green (beg)
  • Priset!
  • Nyhet!
A
B
C
D
Begagnad med 1 års garanti! iPhone 11 Pro Midnight Green har en fantastisk trippelkamera med vidvinkel och en stor 5,8"...
- Begagnat
- 64 GB minne
- 5,8-tums XDR OLED-skärm
- 12 MP trippelkamera med vidvinkel
- Midnattsgrön
Nypris: 10 000 kr
4 999 krPris
Dell Chromebook 3180 (beg)Dell Chromebook 3180 (beg)
  • Priset!
B
Begagnad med 12 månaders garanti! Mycket prisvärd Chromebook i portabelt 11,6-tums format med Googles supersnabba och...
- Begagnat
- 11.6" LED-skärm
- DualCore processor
- Intel-processor
- 4 GB RAM-minne
Nypris: 3 000 kr
1 399 krPris