Filtrera med

Filter

Begagnad Windows Surfplatta

En surfplatta med Windows är en unik form av produkt som fungerar både att använda som platta och som dator. Surfplattorna med Windows som operativsystem har ofta tangentbord som går att koppla in och som gör surfplattan till så nära en laptop det går att komma. Om du oftast använder Windows som operativsystem kan du därför ha en mycket flexibel lösning där du kan jobba med på en laptop och sen titta på en film i soffan och då använda den som surfplatta. 

Begagnad Windows Surface Pro 4

En av de mest populära generationerna av Windows surfplattor är Surface Pro 4. Det har kommit några generationer efter, men just Surface Pro 4 är en modell som vi ofta har i lager och som funkar mycket bra för de flesta behov. Genom att köpa en begagnad Surface Pro 4 får du en dator som fyller de allra flesta användningsområden och som kan funka många år framåt. Fler in- och utgångar än en traditionell surfplatta men smidigare format än en traditionell laptop. 

Billig begagnad Windows-surfplatta

En av de saker som de flesta skulle lista som negativt med surfplattor från Windows är prisnivån. De är betydligt dyrare än övriga surfplattor på marknaden och dyrare än många laptops på marknaden. Genom att köpa en begagnad Windows Surface-produkt får du den till ett hanterbart pris och gör samtidigt miljön en tjänst genom att köpa begagnat istället för nytt.  


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!