Historien om oss

Billigteknik grundades av två studenter i Lund 2007. De upptäckte att återförsäljare ofta hade olika priser på samma produkter, och att det borde finnas produkter som inte säljs och blir över. I teknikbranschen går utvecklingen snabbt och återförsäljare måste hålla sig uppdaterade med det allra senaste även om förra årets komponenter fortfarande står sig väl i konkurrensen. Genom att samla ihop och sälja dessa produkter kan oslagbara priser uppnås.

På denna premiss startades Billigteknik, och från en källarlokal i Lund började sökandet efter just sådana produkter. Idag finns huvudsätet fortfarande i Lund men i nya, större lokaler. Verksamheten har vuxit till att omfatta mer än bara datorer, och i dagsläget arbetar vi hårt med att fylla på sortimentet för att kunna erbjuda prisvärd hemelektronik.

Vi sträver också efter att kunna erbjuda den bästa möjliga kundservicen för att uppnå en så bra kundupplevelse som möjligt för alla våra kunder. Vårt motto är att bemöta andra som man själv vill bli bemött, vilket är varför vi satsar på personlig och tillmötesgående service med stor kompetens inom våra expertisområden.

Med vänlig hälsningar,
Personalen på Billigteknik

Personalen på Billigteknik.se
icon_warehouse.png

Brev och hämtlager

Billigteknik Sweden AB
Skiffervägen 20
SE-22478 Lund
icon_infos.png

Företagsinformation

Billigteknik Sweden AB
Organisationsnummer: 556741-5772
SE-22478 Lund

Har du en fråga?

Gäller det tekniska frågor om en PC, laptop, notebook, bärbar dator eller om mjukvara så ber vi dig i första hand kontakta tillverkaren av produkten, exempelvis HP, Compaq eller Toshiba. Vi kan alltid assistera dig när du pratar med tillverkaren men det snabbaste sättet är att du gör det själv. Om du misstänker ett hårdvarufel på din produkt bör din produkt vara tillgänglig för felsökning när du kontaktar tillverkaren.Har du frågor eller funderingar?

Ingen fråga är för dum när man ska köpa en bärbar dator, laptop, PC, notebook eller för den delen någon annan produkt. Känner du som kund att du har svårt att uttrycka dig i ett email så kontakta oss i stället via telefon så hjälper vi dig gärna!

Maila oss gärna på kundservice@billigteknik.se
Eller ring oss på 0774 43 33 34

Kontakta oss