Filtrera med

Pris
1999 kr 2499 kr
Sidor per minut
mer... färre
Utskriftskvalitet
mer... färre
Tid till första utskrift
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Billig laserskrivare

Ingen skrivare kan i det långa loppet konkurrera med laserskrivare. Även om bläckstråleskrivare är vanligare pga laserskrivares dyrare inköpskostnad så erbjuder laserskrivare snabbare utskriftshastigheter, behöver inga färgpatroner som kan ta slut och behöver bytas ut, liksom är mer pålitliga om det krävs skrivas ut stora kvantiteter av material. Vi har ett utbud av både svartvita laserskrivare och färgskrivare, så att det finns något i vårt sortiment för alla.

Allt-i-ett laserskrivare

Med en kompetent allt-i-ett laserskrivare så kan man både kopiera, scanna och skriva ut stora mängder material ifrån samma skrivare - utan att behöva oroa sig över huruvida färgpatroner börjar ta slut eller inte. Samtidigt så erbjuder moderna allt-i-ett-laserskrivare ofta trådlösa anslutningsmöjligheter, vilket innebär att man enkelt kan skriva ut från både mobiltelefoner liksom datorer.

Billiga laserskrivare

När laserskrivare först började bli populära så avfärdades de ofta som alldeles för dyra för bruk i hemmet. Detta är dock inte längre fallet. Laserskrivare har nu blivit billiga, och är i det långa loppet faktiskt billigare än bläckskrivare. Samtidigt som vi har sammanställt en lista av billiga laserskrivare, så har vi inte kompromissat med deras kvalité eller funktioner. Detta är varför vi erbjuder mångfunktionella laserskrivare med allt från trådlös utskrift till fax-möjligheter.

Brett utbud av laserskrivare

Vi har samlat ihop de bästa av de bästa laserskrivarna inom en rimlig prisnivå. Detta innebär att vi har skrivare från exempelvis Canon, Samsung och HP, vilka anses erbjuda de mest kompetenta laserskrivarna på marknaden. Vi har också inkluderat många skrivare med smidiga anslutningsalternativ, exempelvis över Apple AirPrint eller HP ePrint. Detta innebär att oavsett preferens så kan alla hitta något som passar dem i vårt utbud.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter