Filtrera med

Pris
229 kr 4399 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Fujitsu

Det japanska IT-företaget Fujitsu är känt för att tillverka pålitlig elektronik och datorer. Fujitsu erbjuder snabba, lätta och stilrent designade bärbara datorer som kommer med de senaste och mest kraftfulla komponenterna, liksom är utrustade med Windows 10 Pro när de levereras. Slå till på en ultrabook från Fujitsu hos BilligTeknik och få gott om prestanda, utan att behöva kompromissa när det kommer till portabilitet.

Ultrabook från Fujitsu

Ultrabooks är riktigt tunna och smidiga datorer som är perfekta för den som ofta är på språng. Ultrabooks är dessutom lätta att ta med sig i väskan då de knappt väger något. Fujitsu tillverkar några av de mest populära ultrabook-datorerna, och är kända för sin eleganta formgivning med aluminiumdesign. Dessutom hittar du ett riktigt konkurrensmässigt pris på datorer från Fujitsu hos BilligTeknik.

Billig laptop från Fujitsu

Slå till på en billig laptop från Fujitsu hos BilligTeknik för att få mycket dator till ett lågt pris. BilligTeknik kan erbjuda sina produkter till ett långt lägre pris än sina fysiska konkurrenter, då BilligTeknik är en online-baserad återförsäljare som inte behöver använda sig av samma tilltagna marginaler. Dessutom kan du alltid känna dig säker på att handla från BilligTeknik, då vi är certifierade av Trygg e-handel.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

Fujitsu Esprimo Q556/2 MiniPC i3 8GB 128GB SSD WiFi Win10 Pro (beg)Fujitsu Esprimo Q556/2 MiniPC i3 8GB 128GB SSD WiFi Win10 Pro (beg)
  • Priset!
  • −10%
  • Nyhet!
Begagnad med 1 års garanti! Mycket prisvärd Mini stationär dator från Fujitsu utrustad med Intel Core i3-processor, 8 GB...
- Fujitsu
- Intel Core i3-processor
- Dubbelkärnig Intel-processor
- 8 GB DDR4 RAM-minne
- 128 GB SSD-hårddisk (uppgraderingsbar)
Nypris: 5 000 kr
1 699 kr1 529 krVanligt pris−10% offPris