Filtrera med

Pris
59 kr 2490 kr
Tillverkare:
Anslutningstyp
mer... färre
Frekvensomfång
mer... färre
Mått
mer... färre
Filter

Portabel högtalare

En portabel högtalare ger bra ljud på resa, stranden eller till festen. Vi svenskar älskar verkligen musik. Det märks inte minst på antalet festivaler som regelbundet arrangeras här, och även på hur populära tjänster som Spotify faktiskt är. Men är man på språng är mobiltelefonens eller surfplattans inbyggda högtalare inte alltid tillräcklig. Då en portabel högtalare en alltid så trogen vän. Glöm allt som har med spräckligt ljud och andra störande inslag att göra – dagens moderna högtalare är riktigt bra.
Vi har även portabla högtalare med kabel. I vårt sortiment finns till och med vattentåliga Bluetooth högtalare, och högtalare med laddningsstation för din iPhone. Jämför olika modeller för att hitta den bästa portabla högtalaren för dig!

Bluetooth högtalare

Bluetooth högtalare är unika i den mån att de befriar oss från kablar, åtminstone när det kommer till själva ljudet. Bluetooth är ett avancerat och standardiserat protokoll som stödjer krypterad överföring av ljud, inmatning via tangentbord och mycket mer. Bäst av allt är att det stöds av i stort sett samtliga moderna datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Med en bluetooth högtalare har du därför bra och portabelt ljud, var du än befinner dig.

Trådlös högtalare

Med en trådlös högtalare slipper det kablar. Det är givet. Men det är inte nödvändigtvis det bästa. Många av dessa högtalare har inbyggda batterier som gör att en trådlös högtalare kan drivas utan extern batterikälla. Därför kan man ta dem med sig och använda precis var som helst. Att ha bra ljud var tidigare något som endast förunnades hemmastereon, men med bättre och mer resurseffektiva högtalare kan du nu ha bra ljud överallt.

Högtalare till mobil

En högtalare till mobil är ett komplement som ger dig mycket bättre ljud - en investering väl värd priset. Något som är unikt med många av dessa är att tillverkaren har börjat möjliggöra så att man kan använda deras inbyggda batteri som en extern batterikälla. Oavsett om du vill ha bättre ljud i hemmet, i bilen eller i tältet under festivalsäsongen är en högtalare till mobil en billig lyx.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 13 produkter

Streetz vattentålig portabel bluetooth-högtalareStreetz vattentålig portabel bluetooth-högtalare
  • På rea!
  Fräckt designade trådlösa högtalare som ansluter via bluetooth och har ett laddningsbart batteri som klarar ca 6...
  - Ansluter via bluetooth
  - Kompakt men bra ljud
  - Laddningsbart batteri som klarar ca 6 timmars uppspelning
  - Tål vatten - perfekt för badrummet
  Rek: 300 kr
  129 krPris
  Streetz portabel bluetooth-högtalareStreetz portabel bluetooth-högtalare
  Kompakt kubformad bluetooth-högtalare som också har FM-radio, microSD-läsare och kan användas som kameraslutare för...
  - Kompakt kubformad bluetooth-högtalare
  - Räckvidd 10m
  - Bluetooth, SD-kort, kabel eller USB
  - Kameraslutare för Android
  Rek: 180 kr
  79 krPris
  Portabel bluetooth-högtalarePortabel bluetooth-högtalare
  Snygg och smidig portabel blåtandshögtalare med upp till 6 timmars batteritid och inbyggd mikrofon så att den även kan...
  - Anslut telefonen med Bluetooth
  - Upp till 6 timmars batteritid
  - Räckvidd 10 meter
  - Integrerad mikrofon
  Rek: 400 kr
  329 krPris