Filtrera med

Pris
149 kr 639 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Portabel högtalare

En portabel högtalare ger bra ljud på resa, stranden eller till festen. Vi svenskar älskar verkligen musik. Det märks inte minst på antalet festivaler som regelbundet arrangeras här, och även på hur populära tjänster som Spotify faktiskt är. Men är man på språng är mobiltelefonens eller surfplattans inbyggda högtalare inte alltid tillräcklig. Då en portabel högtalare en alltid så trogen vän. Glöm allt som har med spräckligt ljud och andra störande inslag att göra – dagens moderna högtalare är riktigt bra.
Vi har även portabla högtalare med kabel. I vårt sortiment finns till och med vattentåliga Bluetooth högtalare, och högtalare med laddningsstation för din iPhone. Jämför olika modeller för att hitta den bästa portabla högtalaren för dig!

Bluetooth högtalare

Bluetooth högtalare är unika i den mån att de befriar oss från kablar, åtminstone när det kommer till själva ljudet. Bluetooth är ett avancerat och standardiserat protokoll som stödjer krypterad överföring av ljud, inmatning via tangentbord och mycket mer. Bäst av allt är att det stöds av i stort sett samtliga moderna datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Med en bluetooth högtalare har du därför bra och portabelt ljud, var du än befinner dig.

Trådlös högtalare

Med en trådlös högtalare slipper det kablar. Det är givet. Men det är inte nödvändigtvis det bästa. Många av dessa högtalare har inbyggda batterier som gör att en trådlös högtalare kan drivas utan extern batterikälla. Därför kan man ta dem med sig och använda precis var som helst. Att ha bra ljud var tidigare något som endast förunnades hemmastereon, men med bättre och mer resurseffektiva högtalare kan du nu ha bra ljud överallt.

Högtalare till mobil

En högtalare till mobil är ett komplement som ger dig mycket bättre ljud - en investering väl värd priset. Något som är unikt med många av dessa är att tillverkaren har börjat möjliggöra så att man kan använda deras inbyggda batteri som en extern batterikälla. Oavsett om du vill ha bättre ljud i hemmet, i bilen eller i tältet under festivalsäsongen är en högtalare till mobil en billig lyx.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 17 produkter

KITSOUND BOOMBAR 30 Bluetooth högtalare med TrueBass & upp till 20 timmars speltid, 10W svartKITSOUND BOOMBAR 30 Bluetooth högtalare med TrueBass & upp till 20 timmars speltid, 10W svart
  • Nyhet!
Kompakt Bluetooth-högtalare från Kitsound i snygg Black/Gunmetal färg. Upp till 20 timmars uppspelning beroende på...
- Portabla högtalare
- Batteridriven portabel högtalare
- Anslut trådlöst med Bluetooth
- Kraftfull bas
- Färg: svart
Rek: 600 kr
499 krPris