Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Elgrill

En elgrill är helt enkelt ett perfekt och praktiskt komplement till övrig grillning. Vi Svenskar älskar ju faktiskt att grilla. Så är det bara. Men när säsongen är förbi, eller man tröttat på kol och gasol, så är det underbart att ha tillgång till en smidig och praktisk elgrill. De finns i ett stort antal olika utföranden och även för olika ändamål. Allt ifrån små smörgås- eller hamburgergrillar till i det närmaste fullstora bordsgrillar. Ta med dig grillupplevelsen in i husets värme under vinterhalvåret, eller ge dig själv möjligheten att grilla när du som helst känner att känslan kommer över dig. Du avgör själv när det är dags att grilla.

Bordsgrill

Med en bordsgrill så får man ett fullvärdigt komplement till en traditionell grill. Storleken gör att man har en praktisk yta att arbeta med och faktumet att den drivs på el gör att den är helt och hållet lämpad att användas inomhus. Så oavsett om du vill använda den som primär grill eller som ersättare för perioder då utomhusgrillning inte är möjligt så blir en bordsgrill snabbt en trogen och oumbärlig vän till din matlagning.

Elektrisk grill

En elektrisk grill är väldigt bra för såväl de mindre jobben som när man inte känner för att vara utomhus. Några av fördelarna med dem är att de har låg vikt, är enkla att underhålla, billiga i drift och kommer i ett stort antal utföranden. Därför kan man ha en elektrisk grill särskilt för att grilla mindre pajer eller hamburgare, men även använda en större eldriven non-stick grillpanna för vad man nu tycker att de är lämpade för. Denna stora variation har gjort dessa grillar väldigt populära. Många använder dem som primära grillar. Och de som inte har möjligheten att använda kol- eller gasoldrivna grillar kan därmed även få en fullvärdig grillupplevelse.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!