Filtrera med

Pris
14 kr 159 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Skal och fodral för iPhone 5, 5s & SE

Trots att både iPhone 5 och 5s släpptes för längesedan (i alla fall i mobiltelefontermer, då iPhone 5 släpptes redan 2012) så syns fortfarande dessa telefoner ofta. Dessutom så hade iPhone SE, som Apple släppte 2016, samma dimensioner som iPhone 5 och 5s, vilket innebär att designen har levt vidare fram tills idag. Trots att iPhone 5 introducerade en aluminiumbaksida så drogs designen fortfarande med ”glasfönster” på övre och undre delen av baksidan - liksom naturligtvis en glasframsida. Detta innebär att ett skal eller fodral är på sin plats för att förebygga en splittrad bak- eller framsida.

Skal till iPhone 5, 5s & SE

Ett skal är ett perfekt komplement till din iPhone - samtidigt som det erbjuder visst skydd i händelse av att du skulle tappa din telefon (det kan hända den bäste) så är skal samtidigt oftast tunna nog för att knappt märkas. Framförallt ihop med iPhone 5, 5s och SE:s slimmade yttermått så kan man sätta på ett skal utan att telefonen på något vis känns klumpig - ta en titt i vårt breda sortiment och hitta ett skal som passar just dig.

Fodral till iPhone 5, 5s & SE

För den som vill ha mer skydd än vad ett enkelt skal kan erbjuda så har vi även många olika fodral till iPhone 5, 5s och SE i vårt utbud. Inte nog med att ett fodral kan uppfattas som ett mer stilmedvetet val än ett skal (och därtill brukar ge bättre skydd än ett skal), ett fodral är dessutom mer praktiskt än ett skal - då fodral ofta har fodrade fickor för kort eller kontanter.

Snygga skal till iPhone 5, 5s & SE

Vi har ett omfattande utbud av skal till iPhone 5, 5s och SE - främst eftersom det fortfarande är så populära telefoner. Vi erbjuder mjuka och hårda skal, skal med motiv av allt från flaggor till frukter eller konst, samt skal i träimitation och roliga färger Dessutom så arbetar vi ständigt med att bredda vårt sortiment ytterligare. Är det något du saknar så är det bara att kontakta oss!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 9 produkter