Filtrera med

Pris
139 kr 149 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Köpa billaddare

Dags att köpa billaddare? En laddare i bilen är att utnyttja tiden maximalt. När du är på resa, kan du lika gärna passa på att ladda din dator samtidigt, eller hur? I vårt stora utbud av billaddare finns det produkter för alla märken, bland annat; Lenovo, Dell, HP, Toshiba, Asus. Fujitsu. Vi har även universal datorladdare som passar till flera olika modeller och märken, samt laddare till minidatorer. Hos oss kan du köpa billaddare till bra priser och av hög kvalitet.

Laptop billaddare

En laptop billaddare är lika viktig som en USB-laddare till mobilen. Den tillåter dig att ladda din dator när du är i bilen. Reser du mycket i jobbet är en laptop billaddare helt väsentlig. Du vill inte komma fram till mötet eller kunden utan batteri. Priset för en billaddare laptop ligger på någon hundring – en billig investering för att få maximalt med juice i datorn.

Billaddare till minidator

Billaddare till minidatorer och netbooks är nödvändiga för att kunna ladda din elektronik under bilfärden. Vår universal billaddare till minidator har stöd för de alla flesta märken.

12v billaddare till bärbar dator

12v billaddare är standard som laddare till bärbar dator. Ladda dina eller barnens laptop under tiden du förflyttar dig - det kallar vi för maximalt tidsutnyttjande. Nu slipper du springa runt och leta eluttag så fort du anländer till din destination, du kommer istället fram med ett fulladdat batteri. Skaffa en 12v billaddare till ett bra pris i vår webbshop redan idag.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

GreenCell billaddare med USB-C och USB-A kontakt 48W (30W PD QC 3.0)GreenCell billaddare med USB-C och USB-A kontakt 48W (30W PD QC 3.0)
  Stilren billaddare från kvalitativa GreenCell med dubbla USB portar för praktisk, samtidig laddning av t.ex smartphones,...
  - Billaddare dator
  - Billaddare med flera USB-portar
  - Power Delivery för snabb laddning
  - 2 st USB-portar laddar två enheter samtidigt
  - Överspänningsskydd, kortslutningsskydd
  Rek: 300 kr
  149 krPris