Filtrera med

Pris
69 kr 169 kr
Skick:
mer... färre
Färg
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Samsung-fodral till surfplatta

Man bär idag med sig sin surfplatta nästan överallt, allteftersom surfplattor blir allt mer kompetenta och ersätter många av de uppgifter som man traditionellt har skött med laptops. Man hade aldrig fått för sig att bära runt på sin laptop helt oskyddat, så varför skulle man göra detta med sin surfplatta? Vi kan erbjuda snygga och prismedvetna alternativ för att skydda din surfplatta!

Barnvänliga fodral till Samsung-surfplattor

Det är idag allt fler barn som använder surfplattor. Detta kan vara en behändig inkörsport till modern hemelektronik, om barn exempelvis vill spela spel eller komma åt familjens Netflix-konto, men det känns för tidigt att ha en egen mobiltelefon. För att förhindra ovälkomna tapp eller olyckor så bör surfplattan då utrustas med ett skyddande fodral.

Snygga fodral till Samsung-surfplattor

Trots att den huvudsakliga uppgiften för ett fodral är att skydda, så är det inget som bestämt att man inte kan ha ett snyggt fodral. Vi har därför sammanställt ett utbud av modemedvetna och tidlösa fodral till surfplattor, så att ingen behöver skämmas över att skydda sin surfplatta. Vad sägs exempelvis om ett Samsung Simple Cover till Galaxy Tab S i stilren Charcoal Black?

Billiga fodral till Samsung-surfplattor

Eftersom vi är en online-återförsäljare så kan vi erbjuda fodral till Samsung-surfplattor som är långt billigare än de du hittar hos fysiska återförsäljare. Fodral till surfplattor borde enligt oss inte kosta skjortan, så därför har vi mycket överkomliga priser. Med trygg e-handel så behöver du dessutom aldrig oroa dig när du beställer hos oss.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter