Filtrera med

Pris
279 kr 1199 kr
Passar till
mer... färre
Färg
mer... färre
Material
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Datorryggsäck

En datorryggsäck är mycket praktisk om du rör dig till och från jobbet/skolan med din bärbara dator. Det är även bra med en laptop ryggsäck när du reser. En ryggsäck med datorfack ger oftast utrymme för mer än din dator, som inte är fallet med vanliga laptopväskor. Du slipper dessutom att bära något i handen. Att ha fria händer är att föredra då du exempelvis kan cykla med väskan, eller använda händerna till allt från att hålla barn i handen till att surfa på mobilen. En datorryggsäck är även en god investering för din ergonomi.

Datorväska ryggsäck

En datorväska ryggsäck är bra för dina axlar. Att bära runt på en tung dator på ena axeln skapar dålig hållning och belastar kroppen asymmetriskt. Det är bättre att bära tunga grejer på ryggen, då ryggmusklerna är mycket starka och kan klara av mycket mer belastning än din stackars ena axel. Dessutom riskerar en datorväska ryggsäck inte att glida ner när du gör annat.

Laptop ryggsäck

En laptop ryggsäck är egentligen en datorryggsäck, för vem bär runt sin stationära dator på ryggen? Dessa ryggsäckar finns i flera snygga modeller och i olika färger. Fördelen med en laptop ryggsäck är att de ofta är lite större, och därmed passar de nästan alla laptop-modeller.

Ryggsäck med datorfack

En ryggsäck med datorfack bör inte förväxlas med en datorryggsäck. Det är inte en laptop ryggsäck utan en vanlig ryggsäck med datorfack. Fördelen med att köpa en riktig datorväska ryggsäck är att den är avsedd för din dator. Visst går det att transportera en laptop i en vanlig väska med utrymme för din bärbara dator, men det finns oftast inte lika bra funktioner som i en avsedd datorväska. Det kan handla om saker som straps, som håller datorn på plats, eller vaddering inuti som skyddar mot stötar. Se till att satsa på en riktig datorryggsäck.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 10 produkter