Filtrera med

Pris
79 kr 529 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Headset till dator och mobil

Ett headset till dator gör att du kan arbeta med händerna fria, medan ett headset till mobil är viktigt när du till exempel kör bil eller tränar. Att använda sig av praktiska hörlurar när du jobbar eller gör saker på sin fritid, är rent av nödvändigt.

Ett headset till dator är viktigt om du använder dig av digitala samtal. Ett headset gör att du enkelt kan kommunicera med nära & kära via exempelvis Skype och Facebook, tack vare den inbyggda mikrofonen. Med dagens möjligheter kan du ha kontakt med hela världen, med samma kvalitet på samtalet som om du vore i landet.

Ett headset till mobil är även det viktigt ur samtalssynpunkt, men även för kunna lyssna på musik och podcasts.

Headset med mikrofon

Ett headset med mikrofon är helt nödvändigt om du har Skype-samtal. Dessutom är den här typen av headsets viktiga om du läser distansstudier med virtuella klassrum. Mikrofonen utgör möjligheten att ha samtal med hela världen, utan att störas av bakgrundsljud, som tyvärr är situationen om du använder dig av datorns inbyggda mikrofon. Köp ett headset med mikrofon hos oss idag, så att du och din omgivning slipper störas av ljud runt omkring dig.

Headset gaming

Ett headset gaming är viktigt om du använder din dator till att spela spel, framförallt interaktiva sådana. Kommunikationen mellan dig och de andra spelarna är avgörande av att du har en bra mikrofon som hörs tydligt. Skaffa ett bra headset gaming hos oss och du kan räkna med att ditt spelande blir mycket roligare.

Headset mobil och iphone

Ett headset mobil eller ett headset iphone är praktiska, rent av nödvändiga, i dagens samhälle. Att kunna prata med sina vänner eller att ta jobbsamtal, utan störande bakgrundsljud är inte längre en dyr lyx. Med hård prispress, är bra headset till mobilen idag billiga och välfungerande. Bra headset mobil och headset iphone garanterar att du både hör motparten och att även de hör dig tydligt. Dessutom är ett headset bra för att lyssna på musik, radio eller podcast.


Underkategorier
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 18 produkter

Streetz hörlurar med mikrofon i flera färger Svart/Vit/Rosa/BlåStreetz hörlurar med mikrofon i flera färger Svart/Vit/Rosa/Blå
  • Priset!
Bekvämt vikbart headset perfekt för Zoommöte eller löpturen! Headsetet är praktiskt hopfällbart och tar liten plats när...
- Chatheadset
- Ett bekvämt headset med slutna kåpor
- Vikbar design
- Headsetfunktion som fungerar med iPhone
- Finns i flera olika färger!
Rek: 250 kr
229 krPris