Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Go + Play

Letar du efter en Bluetooth-högtalare med riktigt bra ljudkvalitet? Då har du hittat rätt. Go + Play från Harman Kardon erbjuder överlägset ljud och läcker design i en unik kombination. Hos oss på Billig teknik hittar du Go + Play till ett riktigt bra pris! Varmt välkommen att titta igenom vårt utbud. Lägg gärna en beställning redan idag.

Streama musik trådlöst med Go + Play

Med Go + Play kan du streama musik, poddar eller ljudböcker från din telefon, surfplatta eller dator trådlöst. Du ansluter enkelt upp till tre smarta enheter samtidigt via Bluetooth. På det sättet kan du och dina vänner turas om att välja musik! Det uppladdningsbara batteriet håller i upp till 8 timmar. Go + Play är dessutom utrustad med en mikrofon vilket gör att du kan använda högtalaren för konferenssamtal på kontoret. Harman Kardon är kända för att erbjuda högtalare och förstärkare av högsta kvalitet. Detta är design och ljud när det är som allra bäst. Om du vill kan du koppla ihop två Go + Play för en ännu bättre upplevelse. Go + Play är tillverkad med omsorg och kärlek i material av högsta kvalitet. Go + Play passar utmärkt att använda på det lilla kontoret, i hemmet eller på resan. När det gäller Bluetooth-högtalare är det bra att tänka igenom hur du vill använda högtalaren innan du väljer modell. Låt dina behov styra. Ljudkvalitet och funktionalitet är förmodligen det viktigaste när det gäller högtalare men om enheten ska pryda sin plats i hemmet är det även viktigt med design och utseende. Detta är verkligen en anledning att välja Harman Kardon som tillverkar stilfulla produkter som passar in i de flesta hem.

Beställ din nya Go + Play idag

Många tror att det måste vara dyrt med hemelektronik av högsta kvalitet. Men hos Billig teknik hittar du bland annat begagnade datorer och tillbehör till riktigt bra priser. Titta gärna igenom vårt sortiment när det gäller Go + Play och lägg en beställning! Vi erbjuder snabba leveranser och vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor om du undrar något kring våra produkter. Varmt välkommen till Billig teknik!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!