Filtrera med

Pris
79 kr 79 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Kaffe & dryck

Spara pengar genom att köpa din kaffebryggare online! I vårt sortiment hittar du allt bland kaffebryggare, vattenkokare och juicepress. Vi har billiga vattenkokare och dem bästa kaffebryggarna på marknaden!

Kaffebryggare

Det brukar sägas att den viktigaste maskinen i ett svenskt hem är kaffemaskinen. Detta är varför vi har fyllt denna avdelningen med många olika bra alternativ för en kaffebryggare. Vi har kaffekokare med filter och timer, så att kaffet kan vara redo för dig direkt när du vaknar på morgonen.

Vattenkokare

Här så kan du hitta en vattenkokare för att snabbt kunna koka upp vatten. Du behöver inte längre stå vid spisen och vänta på att en kastrull vatten ska koka upp. Istället så kan du nu koka upp vatten på ett ögonblick. Dessutom så är en vattenkokare från oss på BilligTeknik riktigt billig.

Kolsyremaskin

Gör ditt eget kolsyrade vatten i ditt eget kök med en kolsyremaskin! Betala aldrig mer för dyrt kolsyrat vatten. Perfekt både till kranvatten, för att se till att göra saft lite mer exotiskt, eller för att få drinkarna på hemmafesten att bli mer speciella. Köp en bra kolsyremaskin från de bästa märkena här!