Filtrera med

Pris
9 kr 5399 kr
Skick:
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Färg
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Mobilt bredband
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Apple iPhone - Ny eller begagnad iphone?

Att köpa en begagnad iphone kan ofta vara ett smart alternativ till nyinköp. Det är faktiskt inte ovanligt att folk köper en ny telefon i så pass regelbunden takt att en begagnad iphone kan vara svår att skilja från en nyinköpt. Men, för att inte bli besviken, se till att läsa vilken begagnatklass som den aktuella telefonen tillhör då dessa klasser kan indikera nivån av slitage på telefonen. Även om en ny telefon så klart har sina fördelar bör man komma ihåg att en telefons innandöme är väldigt beständigt, oavsett antalet tidigare ägare. Så lägg inte ut mer pengar än nödvändigt.

Begagnade mobiler

Det har blivit mycket mer vanligt att köpa begagnade mobiler. Ett begrepp som ofta används är engelska refurbished vilket åsyftar en begagnad produkt som har funktionstestats och putsas upp i lämplig utsträckning. Så begagnade mobiler är helt klart ett pålitligt alternativ.

Begagnad iPhone 8

iPhone 8 är en av våra populärare modeller av flera anledningar. Det finns ett stort utbud av dessa som fortfarande är i mycket bra skick. Prestandan är relativt likvärdig dagens telefoner trots att iPhone 8 är en mycket billigare modell att köpa begagnad idag. Den har ett smidigt format, är vatten & dammtät och en väldigt bra kamera. Hos oss säljs de alltid med garanti så att du kan känna dig säker på ditt köp. 

Begagnad iPhone 7

En begagnad iPhone 7 är ett stabilt alternativ. Många har kommit att anse att iphone 7 är den definitiva flaggskeppsmodellen bland Apples alla mobiltelefoner. Mycket har att göra med att den har samtliga funktioner som är nödvändiga hos en modern smartphone och dessutom i ett väldigt smidigt format. Intressant nog är den även fullständigt kompatibel med den senaste versionen av operativsystemet iOS. Därför blir en begagnad iPhone 7 en trogen vän. Vi har ofta begagnade iPhone 7 till bra priser. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 439 produkter

iPhone XR 128GB Black med 1 års garanti (beg)iPhone XR 128GB Black med 1 års garanti (beg)
  • Priset!
  • -300 kr
A
B
C
Begagnad med 1 års garanti! iPhone XR kommer med fantastisk 6,1" Liquid Retina skärm, en utmärkt 12 MP kamera med...
- Apple
- 6.1" Liquid Retina-skärm
- Apple A12 Bionic
- 128 GB lagring
- 12 månaders garanti
Nypris: 7 000 kr
2 499 kr2 199 krVanligt pris-300 kr offPris