Filtrera med

Pris
79 kr 219 kr
Tillverkare:
Anslutningstyp
mer... färre
Filter

Billaddare mobiltelefon

Att ha en billaddare är verkligen praktisk om man planerar en lite längre bilfärd eller helt enkelt har en tendens att glömma bort att ladda sin mobiltelefon. För hur man än vrider och vänder på det så förlitar vi oss nu för tiden väldigt mycket på våra mobiltelefoner. Och att märka att man är utan ström i mobilen kan vara extremt irriterande. Inte minst om man använder sin mobiltelefon för navigering på vägarna eller helt enkelt för att hålla sig uppdaterad. En billaddare garanterar att man alltid har tillgång tills ström.

USB laddare bil

Nu för tiden stödjer de flesta mobila enheter USB och att ha en USB laddare i bilen är därför riktigt smart. Så länge man ser till att laddaren ger tillräckligt mycket ström. I de flesta fall är detta inte något man behöver oroa sig för. Men om man, till exempel vill kunna ladda sin iPad kan det vara bra att se till att USB laddaren ger åtminstone 2000 mAh. Med en pålitlig USB laddare för bilen behöver aldrig vara utan ström.

Mobilladdare bil

Vi tar för givet att vi har tillgång till en mobilladdare i hemmet. Så egentligen borde vi väl inte ställa mindre krav på bilen. Bilens 12-voltssystem är verkligen perfekt lämpat för att ladda mobiltelefonen samtidigt som det ger tillräckligt med ström för att ladda upp batteriet och driva bilens elsystem. Att ha en mobilladdare är därför en bra idé.

Billaddare usb

En billaddare usb säkerställer att man kan ladda alla sina USB-enheter, oavsett om det handlar om mobiltelefonen, surfplattan, ett Nintendo DS eller något annat. Då USB har blivit en väl utbredd standard är en billaddare usb en riktig nödvändighet om man vill kunna ladda saker under bilsemestern eller när man helt enkelt är på väg till affären eller jobbet. En pålitlig lösning helt enkelt.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 7 produkter

Billaddare med USB-A och USB-C med stöd för snabbladdning och USB-C PD 48WBilladdare med USB-A och USB-C med stöd för snabbladdning och USB-C PD 48W
  Goobay billaddare med två stycken USB-kontakter för att ladda elektronik i bilen, en USB-A och en USB-C. Kraftfull...
  - Billaddare mobiltelefon
  - Billaddare med USB-kontakt
  - Kraftfull med 3 Ampere
  - Snabb och säker laddning
  - Kan även ladda surfplattor
  Rek: 200 kr
  119 krPris
  Billaddare med USB-A och USB-C kontakt med stöd för snabbladdning och USB-C PD 30W
   Goobay billaddare med två stycken USB-kontakter för att ladda elektronik i bilen, en USB-A och en USB-C. Kraftfull...
   - Billaddare mobiltelefon
   - Billaddare med USB-kontakt
   - Kraftfull med 3 Ampere
   - Snabb och säker laddning
   - Kan även ladda surfplattor
   Rek: 175 kr
   129 krPris