Begagnad iMac

En iMac från Apple kanske kan vara en av de mest kompletta datorerna på marknaden. Vi erbjuder dessa datorer till lägre priser eftersom dom är begagnade. Vårt utbud av begagnade iMac håller bästa kvalitet till ett lägre pris med bra garanti. Hitta den iMac du behöver till rätt pris och njut av en riktigt bra dator. 

Välj rätt iMac 

Vet du vilken iMac som passar just dina behov? Du kanske behöver en av de mer kraftfulla versionerna med en högupplöst Retina-skärm för avancerade video eller designprogram. Vi har olika modeller så att du kan hitta just den modell du behöver till ett pris som passar dig. När du väljer din dator ska du också kolla hur mycket processorkraft och lagringsutrymme du behöver för att verkligen välja rätt modell. 

Begagnad iMac med garanti

När du köper en iMac hos oss kan du alltid vara säker på att du får en pålitlig och helt genomgången produkt. Varje dator har genomgått en noggrann kontroll för att säkerställa att den är fullt fungerande och håller Apples höga standard. Därför har våra iMac en garanti på 12 månader så att du kan känna dig ännu tryggare. 

En komplett iMac till lägre kostnad

Om du behöver en kraftfull dator men har en begränsad budget är en begagnad iMac ett perfekt val. Du får en dator med avancerad teknik och suverän prestanda utan att behöva tömma plånboken onödigt mycket. iMac är en perfekt dator för dig som jobbar med tunga program för redigering eller liknade eftersom den erbjuder bra grafik och knivskarp upplösning. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

iMac 2015 27" i5 (gen 6) 16GB 256GB SSD 5K Retina R9 M380 (beg) (High Sierra)
  • Priset!
  • Nyhet!
A
Begagnad iMac 27" med 12 månader garanti! Den supertunna och snygga 27-tums iMac från 2015 har prestanda tillgodo tack...
- Begagnad iMac
- 27" 5K upplöst IPS skärm med Retina
- Fyrkärnig Intel i5-processor
- 16 GB DDR4 RAM-minne
- 256 GB SSD-hårddisk
Nypris: 23 000 kr
5 799 krPris