Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Dessert och bak

Testa att liva upp din fest med en riktigt cool chokladfontän! Vi har billiga chokladfontäner och chokladsmältare för alla er chokladälskare. Eller varför inte köpa en cocktailfontän? Köp din chokladfontän eller cocktailfontän online hos oss och spara pengar inför din fest!

Chokladfontän

Med en delikat chokladfontän så kan du liva upp varje middagsbjudning eller fest på nolltid! Här på BilligTeknik så erbjuder vi dessutom chokladfontäner till ett lågt pris, vilket innebär att du inte behöver spräcka budgeten för att kunna få lite guldkant på vardagen.

Ugnstermometer

Se till att göra det enklare för dig att laga mat. Med en ugnstermometer så kan du se till att det du lagar i ugnen blir perfekt, oavsett om det är en julskinka eller en limpa bröd. Vi har dessutom stektermometrar för den som vill kunna steka sitt kött vid perfekt temperatur.

Billig chokladsmältare

Chokladsmältare eller chokladfontän - oavsett vad du kallar det så vet du vad det är. Med en billig chokladsmältare från BilligTeknik så kan du smälta choklad nästan var och när som helst. Bli redo för att kunna doppa vad som helst - frukt, bär, marshmallows eller kex - i choklad med en billig chokladsmältare!


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!