Filtrera med

Pris
2199 kr 9499 kr
Skick
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Skärmupplösning
mer... färre
Processor
mer... färre
Processorkärnor
mer... färre
Minne
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Grafikkort
mer... färre
Vikt
mer... färre
Mobilt bredband
mer... färre
Bluetooth
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Filter

Begagnad laptop 14"

Bärbara datorer med 14" skärm har de senare åren blivit mer och mer populära och tagit över många av de områden där 15,6" varit den absolut mest populära storleken. Det finns idag 14" datorer med mycket bra prestanda som fungerar för alla typer av arbetsuppgifter, men som har mycket litet format och lätt vikt. Det är den perfekta kompromissen mellan 13" som ofta känns lite för liten och 15" som blir stor och tung i många fall. Det går att använda en 14" skärm som enda skärm och datorerna kan väga så lite som 1kg och knappt kännas i väskan. Vi har ett stort utbud av begagnade 14" laptops och ett ständigt varierande sortiment. Därför lönar det sig att kolla våra kategorier med begagnade laptops löpande och se vad som finns tillgängligt. 

Välja begagnad 14 tums laptop

För att välja en begagnad 14 tumslaptop behöver du tänka igenom vilka användningsområden du har. Kortfattat finns det två vägar att gå. En så lätt dator som möjligt som används för lättare arbetsuppgifter och som är något mindre uppgraderingsbar eller en tyngre maskin som har kraftigare komponenter, mer kylning och ofta är lättare att uppgradera för att vara så framtidssäker som möjligt. Om du vet med dig att du använder din dator till tyngre uppgifter som videoredigering, rendering eller spel är det definitivt en rejälare modell du behöver titta på.

Välja skärm

Ytterligare en viktig sak att titta på är vilken skärm du behöver. Det finns 14" laptops med flera olika typer av skärmar. Upplösningen, alltså hur många pixlar som ryms på skärmen, spelar stor roll för hur mycket arbete du kan ha på skärmen samtidigt. Det finns Full HD, Quad HD och 4K och man kan kortfattat säga att Full HD är tillräckligt för de flesta behov om du inte är i mycket stort behov av multi tasking och att se så mycket som möjligt på skärmen samtidigt. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 102 produkter

Dell Latitude E5470 i5 8GB 128SSD (beg)Dell Latitude E5470 i5 8GB 128SSD (beg)
  • Priset!
C
Begagnad med 1 års garanti! Kraftfull 14-tums Full HD-laptop från Dell med utmärkt prestanda tack vare den snabba Intel...
- Laptop 14" beg
- 14" LED-skärm med Full HD-upplösning
- DualCore processor
- Intel Core i5-processor
- 8 GB DDR4-minne
Nypris: 12 000 kr
3 799 krPris