Filtrera med

Pris
9 kr 199 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Skal och fodral för iPhone 6 & 6s

Med iPhone 6 så gick Apple över till en aluminium-design, som eliminerade allt glas på mobilen förutom själva skärmen. Denna design skulle senare bäras över till iPhone 6s, som delade samma ytterdimensioner som iPhone 6. Trots att båda telefonerna hade en aluminiumbaksida så kunde fortfarande framsidan på dem krossas - liksom kunde det mjuka aluminiumet skrapas vid fall.

Skal till iPhone 6 & 6s

iPhone 6 och 6s introducerade den sk ”tvåldesignen”, med välvda kanter vilket innebar att telefonen kunde uppfattas som hal att greppa. Detta ledde till att många valde att köpa ett skal till sin iPhone 6 eller 6s, helt enkelt för att göra telefonen mer greppvänlig. Vi har ett brett utbud av snygga och smarta skal som passar både iPhone 6 och 6s. Detta innebär att du kan gå igenom vårt sortiment och med största sannolikhet hitta ett skal som passar just dig.

Fodral till iPhone 6 & 6s

Om du snarare är ute efter ett helt fodral till din iPhone så har vi naturligtvis ändå något för dig. Vi erbjuder många olika fodral som passar till iPhone 6 och 6s, med smarta funktioner såsom mjuka, infällda fickor som är perfekta för att bevara kort eller sedlar i. Detta är mycket praktiskt för att förena alla de essentiella sakerna man behöver varje dag - mobiltelefon, kreditkort, körkort, gymkort eller busskort - på en och samma plats.

Billiga skal till iPhone 6 & 6s

Inte nog med att vi har ett brett utbud av riktigt snygga iPhone 6 och 6s-skal som håller god kvalitet, våra skal är också riktigt billiga. Vi kan erbjuda iPhone-skal till dessa mycket konkurrenskraftiga priser genom att vara en helt och hållet online-baserad återförsäljare, vilket innebär att vi inte behöver lägga på samma tilltagna marginaler som våra konkurrenter. Samtidigt så kan du känna dig helt trygg när du hos oss, då vi är certifierade av Trygg e-handel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 38 produkter