Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Samsung Galaxy Note

Samsung är en av världens största tillverkare av smarta telefoner. De har bland annat tagit fram den populära serien Samsung Galaxy Note som vi kommer titta lite närmare på här. Hos oss på Billig teknik kan du hitta Samsung Galaxy Note till ett fyndpris! Titta igenom vårt utbud och lägg en beställning!

En smartphone med stor skärm

Samsung Galaxy Note-serien är en serie avancerade Android-baserade smartphones utvecklade och marknadsförda av Samsung Electronics. Linjen är primärt inriktad mot hantering med hjälp av en digital penna, med alla Galaxy Note-modeller följer en penna som innehåller en tryckkänslig Wacom-digitizer. Alla Galaxy Note-modeller innehåller även programvarufunktioner som är byggda för enheternas stora skärmar, till exempel möjligheten att göra noteringar, digitala scrapbooking-appar och multitasking med flera skärmar. Galaxy Note har ansetts vara de första kommersiellt framgångsrika exemplen på "phablets" - en klass av smartphone med stora skärmar som är avsedda att kombinera funktionaliteten hos en traditionell surfplatta med en telefon. Samsung sålde över 50 miljoner Galaxy Note-enheter mellan september 2011 och oktober 2013. 10 miljoner enheter av Galaxy Note 3 har sålts inom de första 2 månaderna, 30 miljoner har sålts av Note 2, medan den ursprungliga Galaxy Note såldes i runt 10 miljoner enheter över hela världen. Fundera gärna på dina behov när det gäller en ny telefon. Vad är viktigast för dig? Att telefonen har en stor skärm, bra kamera eller att den är snabb och klarar avancerade spel? Om du vill ha en enhet som kombinerar användarvänligheten och funktionaliteten hos en surfplatta med en vanlig telefon så kan Samsung Galaxy Note vara något för dig. Titta gärna närmare på serien och de olika modeller som ingår i den. Du hittar säkert en telefon som passar just din behov.

Köp en Samsung Galaxy Note från Billig teknik

Om du är intresserad av Samsung Galaxy Note så rekommenderar vi att du titta igenom vårt utbud på billigteknik.se. Vi erbjuder bland annat begagnade teknikprylar, vilket gör att du hitta riktiga premiummärken till låga priser. Det är smart att handla hos oss! Du sparar pengar och får bra saker! Vår kundtjänst svarar gärna på frågor, om du har några. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Beställ din nya Samsung Galaxy Note från oss idag!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!