Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

HTPC-tangentbord

Sk ”HTPC”-tangentbord (Home Theatre Personal Computer) är perfekta för då man har en dator ansluten till en tv-skärm, då HTPC-tangentbord oftast har speciella knappar för att kontrollera mediauppspelning, liksom en inbyggd trackpad för att enkelt kunna navigera från en samma enhet. Ett HTPC-tangentbord är perfekt för att kunna luta sig tillbaka i soffan och kontrollera datorn från!

Billiga HTPC-tangenbord

Ett HTPC-tangentbord är så smidigt och behändigt att vi anser det vara ett måste för varje dator som är ansluten till en tv-skärm. Att kunna använda tv-skärmen som monitor är naturligtvis mycket bekvämt - exempelvis slipper man krångla med kablar, AirPlay eller Chromecast för att spela upp filmer direkt på sin tv - men ett HTPC-tangentbord är absolut nödvändigt för att enkelt kunna kontrollera mediauppspelning på sin dator.

Trådlösa HTPC-tangentbord

År 2018 så anser vi att ett tangentbord ska vara trådlöst om det kan vara trådlöst. Detta är varför vi har fyllt vårt sortiment med många billiga, trådlösa HTPC-tangentbord - så att det finns ett HTPC-tangentbord för alla, oavsett om man är ute efter ett riktigt prisvärt alternativ eller ett HTPC-tangentbord fullproppat med så många funktionsknappar som möjligt.

Multimedia-tangentbord

HTPC-tangentbord är i första hand avsedda för att användas som kontrollenheter för multimediadedikerade datorer. De kan naturligtvis likaväl användas som riktigt praktiska, funktionella tangentbordsalternativ till helt vanliga tangentbord, men dedikerade ”play”-, ”pause”- och ”skip”-knappar innebär att HTPC-tangentbord först kommer till sin fulla rätt i multimediasammanhang.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!