Filtrera med

Pris
499 kr 499 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Dataräddning

Här på Billig teknik så kan du få hjälp med dataräddning. Det innebär att innehållet på din hårddisk eller SSD i många fall kan räddas, även om din dator skulle råka krascha. Du kan antingen välja att komma in till vår reparationsbutik för att få hjälp med din enhet, eller så kan du enkelt skicka in den till oss för att vi ska kunna försöka rädda din data.

Rädda kraschad dator

Vi använder oss av speciell mjukvara för att göra vårt yttersta för att rädda din kraschade dator. Hur framgångsrik vår operation är beror på hur skadad hårddisken är. Du kan dock känna dig lugn med vetskapen att vi inte kommer debitera någon arbetstid utöver vårt startavgift om vi inte lyckas rädda någon av dina filer.

Billig dataräddning

Vi vet att det kan vara en smärre katastrof att förlora en hårddisk. Trots att man alltid bör göra en säkerhetskopia så är det lätt att vara efterklok, och råd om molnlagring är en klen tröst när väl olyckan har varit framme. Därför är vi stolta att kunna erbjuda riktigt billig dataräddning, och skulle vi misslyckas med att få fram några filer så behöver du dessutom inte betala ett öre mer än vår startavgift.

Snabb dataräddning

I vår verkstadslokal på Skiffervägen 20 i Lund så erbjuder vi vår dataräddning. Är du i närheten så kan du komma in, och befinner du dig längre ifrån Lund så är det bara att kontakta oss. Vi skickar då ut en fraktsedel till dig så att du kan skicka in den trasiga hårddisken. Vår startavgift inkluderar dessutom kostnaden för frakt både fram och tillbaka.